Pamiršę, kad važiuoja nuomota mašina ir jos variklio dangtis iš daug plonesnės skardos nei įprasta, abu sušoko ant jo, džiaugėsi ir pozavo fotografams.

„Iš tikro labai džiaugiausi finišavęs. Turėjome didelių problemų ir vienu metu atrodė, kad galime nebaigti varžybų, bet atidavėme visas jėgas ir šiaip ne taip nuvažiavome likusius šešis kilometrus“, – su DELFI dalijosi įspūdžiais lenktynininkas.

Patyręs sportininkas teigė, kad leido sau per daug atsipalaiduoti ir padarė žioplą klaidą – užvažiavo ant vidinėje posūkio trajektorijoje buvusio akmens ir sulaužė amortizatorių.

„Klaida buvo tikrai juokinga. Po jos jau galvojau, kad bala nematė, tegu lūžta visa mašina, bet finišą žutbūt reikia pasiekti. Tik po finišo paaiškėjo, kad dar liko sekundė pranašumo prieš Dominyką Butvilą“, – DELFI teigė D. Jocius.

Fortūna D. Jociui liežuvį rodyti pradėjo dar ir 10-ame - DELFI - greičio ruože. Sportininkas lenktyniavo vienu pramuštu ratu ir nuo greičio ruožo nugalėtojo Vytauto Švedo atsiliko lygiai sekunde, bet, kaip teigė, ne kiek nesunerimo.

„Jau 11-ame greičio ruože atsipalaidavau. Buvau nuvažiavęs daug kilometrų, gerai pajaučiau automobilį ir tikėjau, kad galiu finišuoti“, – teigė sportininkas, gerai žinomas dėl efektingo vairavimo ir dažnų avarijų.

D. Jocius ne tik finišavo Utenos žiemos ralyje, bet ir tapo tik antru lietuviu jį laimėjusį. Ralis Utenoje surengtas penktą kartą.

Turite nuotraukų iš ralio? Siųskite jas el. paštu pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)