Kaip visuomet, stabiliai ir greitai važiuoja Dominykas Butvilas su Renatu Vaitkevičiumi. Galbūt norėtųsi geresnio rezultato po automobilio patobulinimų, tad tikimės, kad po serviso zonos Dominykui seksis dar puikiau.

Vytautas Švedas pagaliau atgauna savo buvusią formą ir smagu, kad pravažiavus pusę ralio distancijos (apie 60 km) pirmąsias tris vietas užimantys automobiliai sutelpa į 15 sekundžių intervalą (po 0,3 sek/km). Tarp 2 varomų ratų automobilių pirmauja savo rankomis automobilį paruošęs Justas Tamašauskas, važiuojantis greičiau už kitus naujesnius Honda ar Renault markės automobilius, pasitraukė jo pagrindinis konkurentas – Martynas Samsonas.

Dovilui Čiutelei įvyko gedimas - gaila, turbūt būtų įsiterpęs į 2 ratais varomų automobilių kovą. Kiek neįprastai iš lenktynių pasitraukė Paulius Gintalas, kuris pradūrė net dvi automobilio padangas viename greičio ruože ir nebeturėjo padangų tęsti varžyboms. Gana daug aukų pareikalavo pirmasis greičio ruožas, kuriame gedimus ar avarijas patyrė bent 6 automobiliai.

Trasos danga puikiai paruošta varžyboms. Dalyvių nuotaika puiki. Didesnių incidentų dėl saugos trasoje neįvyko. Sirgaliai ir ralio aistruoliai nesibodi išmone ir į vieną iš greičio ruožų atsivežė net karšto vandens kubilą, iš kurio puikiai stebi varžybas.

Turite nuotraukų iš ralio? Pasidalinkite jomis su kitais skaitytojais ir siųskite el. paštu pilieciai@delfi.lt

Nuotraukos bus publikuojamos specialioje galerijoje, o atsiuntę akimirkų iš DELFI greičio ruožo gali laimėti išskirtinių prizų!