Jau šeštadienį, sausio 26 dieną, startuoja greičiausia žiemos šventė „Halls Winter Rally 2013“. Penktą kartą Utenos regione vyksiančiame žiemos ralyje pasiruošta sutikti svečius iš visos Lietuvos bei užsienio šalių. Ralyje startuos daugiau nei pusšimtis ekipažų, atstovausiančių devynioms valstybėms.

Ralio ritmu gyvenančio Utenos rajono meras pasveikino ralio žiūrovus ir dalyvius bei jiems palinkėjo, kad kiekvienas parsivežtų, kuo gražiausių įspūdžių iš kartą metuose rengiamos žiemos šventės.

„Dairydamiesi po pasaulį ir ieškodami vis naujų įspūdžių, neretai užmirštame savo šalies peizažus ir renginius, kurie čia pat ir net žiemą būna kupini karštų sportinių emocijų. Būtent vaizdingose Utenos apylinkėse organizuojamas ralis yra tas renginys, kuriame adrenalino jausmas lydi ne tik dėl laurų besivaržančius lenktynininkus, bet ir sėkmės jiems linkinčius žiūrovus.

Tikiu, kad penktąkart į Utenos renginių kalendorių įrašytas tarptautinis žiemos ralis ir šiemet visiems pasiūlys puikų orą ir turiningą savaitgalį su nepakartojamais išgyvenimais. Tad nuoširdžiai kviečiu atvykti ir tuo įsitikinti“, - sakė Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, kviesdamas apsilankyti žiemos ralyje visus Lietuvos žmones bei svečius iš užsienio šalių.

Greičiausia žiemos švente tituluojamas „Halls Winter Rally 2013“ vyks sausio 26 dieną, šeštadienį, Utenos ir Ignalinos apylinkėse. Žiemos ralis bus pirmasis Lietuvos ir Šiaurės Europos zonos ralio čempionatų bei pirmasis Baltijos žiemos ralio taurės etapas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)