R. Kvaraciejus neslepia besidžiaugiantis ne tik rezultatu, bet ir tuo jog lenktyninis „Mitsubishi Lancer Evo X“ į Lietuvą grįžo sveikas: „Saremos trasos slidžios kaip niekur kitur, molis, kalkės, drėgmė, pakankamai minkštas gruntas, tad rizika išslysti iš kelio ne tokia jau ir maža. Šiemet buvo dar slidžiau, lenktyniauti ant tokio slidaus kelio teko pirmą kartą gyvenime“.

Vos savaitei iki „Saaremaa“ ralio likus pradėję lenktyniauti kartu, Rokas Kvaraciejus ir Mindaugas Čepulis ralį baigė nepatyrę nei techninių, nei kitokių problemų. „Atmosfera ir nuotaika ekipaže buvo puiki, važiavome savo tempu ir tikslą patekti į „Top 10” įvykdėme. Kitąmet, tikiuosi, pasieksime dar geresnių rezultatų,“ – sklandžiai pabaigęs ralio varžybų sezoną sakė Rokas Kvaraciejus.

„Saaremaa“ ralyje, be „Pieno Žvaigždės Rally Team“ lenktynininkų dalyvavo dar 9 lietuvių ekipažai. Joana Survilaitė ir Vesta Survilienė („Mitsubishi Lancer Evo IX“) finišavo 36-os, 44 vietoje - Karolis Raišys su Ryčiu Lukausku („Honda Civic Type-R“), 54-oje - Jonas Pipiras su Ramūnu Babachinu („Renault Clio“), 60-oje – Gediminas Ramonas su Kęstučiu Būziumi („Mitsubishi Lancer Evo IX“), 76-oje – Justas Tamašauskas su Vaidu Šmigelsku („Opel Astra“).

Trims lietuviškiems ekipažams – Martynui Samsonui su Mindaugu Varža, Mantui Morkiui su Jonu Paukšte bei Giedriui Notkui su Dainiumi Alekna – finišuoti nepavyko. Puikiai ralį pradėjęs Dominyko Butvilo ir Renato Vaitkevičiaus ekipažas dėl prakirsto rato finišavo sugaišę daug brangaus laiko, tačiau ralio organizatorių skelbiamame rezultatų protokole lietuvaičiai dėl neaiškių priežasčių įtraukti prie dalyvių, nebaigusių varžybų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)