„Iš tiesų nesu laimingas, kad sezono metu tenka keisti šturmaną. Tačiau mums tai nebuvo staigmena, nes jau metų pradžioje tariantis su iki šiol mums talkinusiu Sebastianu Rozwadovskiu dėl bendradarbiavimo, žinojau, kad rugsėjo mėnesį jis bus užsiėmęs su „Orlen Team“ komanda Lenkijoje. Tuo tarpu Irina Kolomeiceva šiuo metu dar tik atgauna jėgas po operacijos“, - kalbėjo lenktynininkas Benediktas Vanagas.

Benediktas Vanagas jau yra dalyvavęs lenktynėse kartu su Vasilijumi Mirkotanu – su juo prieš keturis metus teko važiuoti Saremos ralyje Estijoje, todėl patirtis nebus visiškai nauja.

Finaliniame Lietuvos ralio čempionato etape „Rally Classic Druskininkai 2012“ ekipažams teks įveikti bendrą 442 kilometro distanciją, iš kurių 127 kilometrai drieksis 11 greičio ruožų, kuriuose ekipažai turės progą pademonstruoti geriausią savo formą, kovojant dėl aukščiausiųjų pozicijų. Sezono rezultatų lentelėje „Pitlane General Financing“ ekipažas, atstovaujamas Benedikto Vanago, savo klasėje užima antrąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją