Visi varžovai buvo priversti išmokti tarti „Energy Corse“ komandos nario Simo Juodviršio pavardę po to, kai vaikinas finale parodė savo charakterį ir, pasinaudojęs pranašumu greitai važiuoti šlapia trasa, išplėšė čempiono titulą.

Simas Juodviršis siekio tapti čempionu savo varžovams varžybų pradžioje neatskleidė. Kartą laimėjęs kvalifikaciją lietuvis vėliau liko penkioliktas, startavus dar kartą - dešimtas.

Ant šlapios dangos itin tiksliai ir greitai važiuojantis Simas Juodviršis netruko aplenkti visus varžovus ir pusfinalio važiavime finišavo pirmas, taip užsitikrindamas pirmąją startinę poziciją finale.

Finalinis važiavimas buvo kupinas įtampos ir adrenalino. Simui Juodviršiui nuo varžovų pernelyg atitrūkti nepavyko, tačiau po keliolikos ratų kovos šachmatinė vėliava skelbė, kad Europa turi naują čempioną- lietuvį Simą Juodviršį.

Europos čempionu tapusį ir Lietuvos garbę dar kartą apgynusį Simą Juodviršį oro uoste pasitiko šeimos nariai, rėmėjai, Lietuvos kartingo sporto federacijos atstovai ir vadovybė.

Simas Juodviršis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)