Jau apšilimo treniruotė, kurioje greičiausias buvo Ignas Kaselis, parodė, kad kova dėl prizinių vietų bus įtempta. Pusfinalyje iš pirmosios starto vietos startavęs Tomas Vaitekūnas niekam neužleido lyderio pozicijos. Distanciją antroje vietoje pradėjęs Ignas Kaselis turėjo pripažinti Kasparo Mičiūno pranašumą.

Užtikrintai ketvirtoje vietoje lenktynes baigė Dominykas Rutkauskas, o nuo jo tik 0,4 s atsiliko Rokas Judickas. Nojus Nenortas pasigerino savo asmeninį rato įveikimo rezultatą ir pusfinalio lenktynes baigė šeštoje vietoje.

Finalinio važiavimo starte spurtavo Kasparas Mičiūnas. Jau trečiame posūkyje jis aplenkė Tomą Vaitekūną ir iki pat finišo niekam nebeužleido pirmos vietos. Tomas Vaitekūnas dar bandė vytis ir finiše šiuo lenktynininkus teskyrė mažiau nei dvi sekundės. Trečia vieta džiaugėsi sezono debiutantas Ignas Kaselis. Ketvirtas buvo Dominykas Rutkauskas, vėl turėjęs gintis nuo Roko Judicko atakų. Šeštoje vietoje finišavo Nojus Nenortas.

Mini 60 kartingų klasėje apdovanojimais džiaugėsi du buvę BMW Formulės Mini lenktynininkai. Pirmąją vietą iškovojo Justas Jonušis, antras buvo Gustas Grinbergas, trečias – Martynas Gurtajus.

Lietuvos kartingo čempionato trečiasis etapas įvyks birželio 30 d. Smalininkų kartodrome.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją