Geriausią savo rezultatą BMW Formulės Mini lenktynėse pasiekė antroje vietoje finišavęs Kasparas Mičiūnas. Ir pusfinalyje, ir finale jis važiavo ne ką lėčiau nei Markas, tačiau pastarąjam geriau pavykdavo aplenkti ratu atsiliekančius sportininkus, kurie kartais sutrukdydavo Kasparui. Trečia vieta džiaugėsi pirmosiose savo kartingo lenktynėse startavęs Ignas Kaselis. Pusfinalyje už jį greitesnis buvo Tomas Vaitekūnas, tačiau finale Ignui pavyko aplenkti varžovą.

Nesėkmingai pusfinalio važiavimas susiklostė Dominykui Rutkauskui. Patekęs į avariją, jis iš trasos pasitraukė jau antrame rate. Tačiau finale, startavęs iš 21 vietos, sugebėjo aplenkti didesnę dalį varžovų ir finišuoti 8 pozicijoje.

Šiek tiek greitesnės kategorijos Mini 60 lenktynėse pusfinalyje ir finale užtikrintai nugalėjo Justas Jonušis. Gražias lenktynes žiūrovams padovanojo Gustas Grinbergas ir Kasparas Vaškelis. Finale šie sportininkai ne kartą lenkė vienas kitą, vijosi lyderį ir tolo nuo persekiotojų. Antras finišo liniją kirto Kasparas, Gustas finišavo trečias.

Šiemetinis kartingo sezonas tik įsibėgėja. Jau po dviejų savaičių Gustas Grinbergas, Justas Jonušis ir Tomas Vaitekūnas startuos Lenkijos čempionate, o BMW Formulės mini antrasis etapas įvyks gegužės 19 d. Vilniaus Plytinės kartodrome.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)