65 cm3 klasės važiavimuose Nojus Gasiūnas buvo pirmas ir aplenkė latvius Rainerį Zuksą ir Kurtį Kuzminą.

Moterų ir veteranų klasės atstovai lenktyniavo kartu. Iš viso startavo 26 sportininkai, o greičiausias buvo Aleksandras Girutas.

Antrą bei trečią vietas užėmė Saulius Stankus ir Arūnas Ramanauskas. Moterų klasėje latvė Inga Piladze laimėjo pirmą vietą, Ugnė Danauskaitė buvo antra, o Karolina Vasiliauskaitė – trečia.

Bene įdomiausia buvo stebėti MX2, MX2M ir 125 cm3 klasių važiavimą. Į priekį įsiveržusiems MX2 klasės atstovams latviams Janiui Karkliniui ir Andžiui Valtsui pirmą važiavimą ant kulnų mynė trumpam į Lietuvą grįžęs Arminas Jasikonis, važiavęs 125 cm3 motociklu.

Prie starto linijos stojo gausus būrys motociklų su lopšiais. 750 S/P klasėje Modrio Štellės ir Artūro Linterio ekipažas po įtemptų važiavimų iškovojo pirmą poziciją, Arnoldsa ir Gintas Siliai liko antri, o Tomo Tuniko ekipažas – trečias.

Antrą čempionato dieną pradėjo QUAD pradedančiųjų, QUAD veteranų ir QUAD moterų klasės. Pradedančiųjų klasėje prizines vietas užėmė Darius Lukša, Tomas Zigmantas ir Kęstutis Juozaitis, veteranų klasėje ant nugalėtojų pakylos lipo Eduardas Krumplevskis, Pavelas Lukaševičius bei Narsutis Balčiūnas. Tarp keturių keturračiais lenktyniavusių merginų greičiausia buvo Lina Stanevičiūtė.

Dovydas Karka buvo nepralenkiamas 85 cm3 klasėje, Kristeris Drevinskis ir Argaudas Čiapas užėmė antrą bei trečią vietas.

50 cm3 klasėje Arnas Vedlūga nenusileido kaimynams Martinui Varmaliui ir Marceliui Peldesui.

Pradedančiųjų klasėje vyko permainingos kovos, tačiau prizines vietas pasidalino Nerimantas Jucius, Tadas Bertašius ir Linas Barauskas.
OPEN klasėje Janis Karklinis užėmė pirmą vietą, Nerijus Rukštela - antrą, o Artiomas Kuncevičius – trečią. OPEN M klasės sportininkai Egidijus Karaliūnas, Kęstutis Kazlauskas ir Nerijus Sipavičius užėmė pirmas tris vietas.

Šiemet čempionatą sudarys penki etapai. Kitas etapas gegužės 12-13 dienomis vyks Plungėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją