Pirmoje mėgėjų grupėje vyko gana arši kova dėl pirmųjų trijų vietų. Po sunkios kovos pirmą vietą iškovojo Andrius Gurnickas, nuo jo nedideliu skirtumu atsiliko Stasys Tarailė, trečias - Nerijus Baltrušaitis.

Antroje grupėje jauniausiam varžybų dalyviui Arvydui Riševičiui laimėti nesutrukdė starto metu užgesęs kartingas. Dalyviui po nesėkmingo starto teko ypač stengtis vytis varžovus. Likus vos 15 ratų iki finišo jis sugebėjo aplenkti pirmoje pozicijoje važiavusį Skirmantą Andriulį ir paliko jį antroje vietoje. Už Skirmanto nugaros liko ir trečią vietą užėmė Julius Navickas.

Ne mažiau atkakli kova vyko ir profesionalų grupėje. Čia pirma vieta atiteko Povilui Misevičiui. Aršesnė kova vyko tarp antros ir trečios vietų. Galiausiai antrąją vietą iškovojo Lukas Grebliauskas, o Tomas Aniūnas užėmė garbingą trečiąją vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją