Britų metų lenktynininko nominacijoje geriausiu buvo pripažintas „McLaren“ pilotas Jensonas Buttonas, šiemet tapęs pirmuoju sportininku savo komandoje, per sezoną pelniusiu daugiau taškų už Lewisą Hamiltoną.

Šiemet „Formulėje-1“ debiutavęs Paulas di Resta „Autosport“ apdovanojimuose buvo pripažintas geriausiu šiemet naujoku. Specialų prizą už išradingumą gavo dokumentinio filmo „Senna“ apie triskart pasaulio čempioną Ayrtoną Senną autoriai.

Tradiciškai nebuvo pamiršti ir ralio lenktynininkai. Geriausiojo prizą vėl atsiėmė aštuntąjį pasaulio čempiono titulą iš eilės šiemet laimėjęs Sebastienas Loebas. Siurprizu tapo metų ralio automobilio nominacija, kurioje nugalėjo tik šiemet lenktynėse debiutavęs „Mini WRC“.

Specialiu Gregoro Granto vardo apdovanojimu už pasiekimus autosporte sekmadienio vakarą buvo pagerbtas šiemet „IndyCar“ lenktynėse tragiškai žuvęs Danas Wheldonas. Tokį prizą gavo ir 1996 m. „Formulės-1“ čempionas Damonas Hillas.

Prestižinį „McLaren Autosport BRDC“ apdovanojimą geriausiam jaunam britų lenktynininkui gavo Oliveris Rowlandas, užėmęs antrąją vietą šių metų Didžiosios Britanijos „Formulės-Renault“ čempionate. Jam atiteks išskirtinis prizas – galimybė išmėginti „McLaren“ F-1 bolidą.

Visas apdovanotųjų sąrašas:

„McLaren“ BRDC apdovanojimas jaunam lenktynininkui

Oliveris Rowlandas

Pasaulio metų lenktynininkas

Sebastienas Vettelis

Britų metų lenktynininkas

Jensonas Buttonas

Metų lenktyninis automobilis

„Red Bull RB7“

Gregoro Granto apdovanojimas

Damonas Hillas

Gregoro Granto apdovanojimas

Danas Wheldonas

Metų ralio automobilis

„Mini WRC“

Metų ralio lenktynininkas

Sebastienas Loebas

Už išradingumą ir inovatyvumą

Dokumentinis filmas „Senna“

Johno Bolsterio apdovanojimas

Gian Paolo Dallara

Metų naujokas

Paulas di Resta

Didžiosios Britanijoje vykstančių čempionatų metų lenktynininkas

Mattas Nealas

Britų klubo lenktynininkas

Alexas Lynnas.