Abu „MINI WRC“ komandos lenktynininkai – Krisas Meeke ir D. Sordo - nuo pat pirmo greičio ruožo žavėjo didele sparta ir profesionalumu.

D. Sordo pademonstravo ypač gerus rezultatus - kartu su šturmanu Carlo del Barrio Vokietijos etapą jis įveikė per 3 val. 22 min. 9 sek. ir finišavo trečioje pozicijoje. Po šio etapo bendroje WRC ralyje dalyvaujančių 22-iejų lenktynininkų lentelėje D. Sordo pakilo į 10-ą vietą.

„Manau, jog puikiai mechanikų paruoštas ir stabilus automobilis labiausiai prisidėjo prie stulbinamų mūsų komandos rezultatų šiame etape. Tikiu savimi ir visa komanda, todėl iš visų jėgų sieksiu, kad artėjančiame Prancūzijos etape pasirodytume dar geriau ir aplenktume „Ford“ ir „Citroen“ komandas“, - sakė D. Sordo.

Tuo tarpu K. Meeke'i ir jo šturmanui Paului Nagle'ui būnant šeštoje pozicijoje, likus vos keliems greičio ruožams iki finišo, dėl automobilio elektronikos gedimo teko pasitraukti iš lenktynių. Tačiau komandos mechanikų teigimu, šis gedimas tik dar labiau priverčia komandą pasitempti, susivienyti ir toliau aktyviai kovoti dėl aukščiausių pozicijų.

Komandos vadovas Davidas Richardsas taip pat neslėpė pasitenkinimo komanda ir jos pasiekimais.

„Aš niekuomet neabejojau savo komandos lenktynininkų galimybėmis ir profesionalumu. Tiek Kriso, tiek Dani pasirodymai šiame etape buvo puikūs. Nors Krisui šį kartą šiek tiek pritrūko sėkmės, Dani ji aplankė su kaupu“, - sakė D. Richardsas.

„MINI WRC“ komanda toliau planuoja dalyvauti dar trijuose čempionato etapuose, iš kurių artimiausias – rugsėjo 29 d. vyks „Rallye de France Alsace“ Prancūzijoje.

„MINI WRC“ ralio komandą, kuriai vadovauja ilgametę patirtį turintis automobilių žinovas D. Richardsas, sudaro kvalifikuoti automobilių specialistai ir du pagrindiniai komandos lenktynininkai - airis K. Meeke ir ispanas D. Sordo.

2011 metų pasaulio automobilių ralio čempionatą sudaro 13 skirtingose šalyse vykstančių etapų, kuriuose dalyvauja 11 automobilių gamintojų komandų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją