Šiemet tradicinis ralis vyks rugpjūčio 26-28 dienomis, jo dalyviai varžysis dėl Lietuvos Respublikos Prezidentės taurės, informuoja Kauno savivaldybė.

Kelių dienų sporto šventė startuos Kaune, „Nemuno žiede“, o iškilmingas varžybų atidarymas ir oficialus startas vyks rugpjūčio 27-ą dieną, 10 val. Kauno Rotušės aikštėje.

„Noriu pasidžiaugti ir padėkoti šios sporto šakos entuziastams bei organizatoriams už išsaugotas tradicijas. Linkiu, kad jie jas tęstų ir taip kartu sulauktume ir 100-o gimtadienio bei dar solidesnių sukakčių. Kaunui didelė garbė, kad ralis startuoja miesto širdyje – Rotušės aikštėje“, - sakė miesto meras R. Mikaitis.

Ralyje dalyvaus ir daug svečių iš užsienio, bus važiuojama skirtingų modelių bei laikotarpių automobiliais. Renginyje taip pat varžysis neįgaliųjų ekipažai.

Šiuo metu daugiau nei 1000 kilometrų trasą jau yra pasirengę įveikti beveik 100 ekipažų. Ralis finišuos Vilniuje rugpjūčio 28-ą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją