G.Pantano vietos komandoje neteko dėl to, kad į ekipos sąskaitą iš rėmėjų nepateko pagal sutartį numatyta pinigų suma, manoma, mokama prieš kiekvieną etapą.

T.Glockas neslėpė savo pasitenkinimo: „Aš esu nustebintas ir šiek tiek nervingas dėl pasitaikiusios progos. Be abejo, aš nesitikėjau debiutuoti „Formulėje-1“ taip anksti. Aplinkybės tam – ne pačios geriausios mano komandos draugui Giorgio, tačiau aš stengsiuosi iš visų jėgų ir tikiuosi padėti komandai“.

Vokietis yra oficialus komandos trečiasis pilotas, iki šiol bandęs „Jordan“ bolidus penktadienio laisvųjų treniruočių metu kiekvieną lenktynių savaitgalį. Jis yra 22 metų amžiaus. Karjerą pradėjo kartingų lenktynėse. 2001 m. T.Glockas tapo „Formula BMW ADAC“ čempionu, 2002 m. užėmė 3-ią vietą Vokietijos „Formula 3“ pirmenybėse, o 2003 m. liko 5-as Europos „Formula 3“ čempionate. Pilotas mėgsta stalo ir lauko tenisą bei boulingą.

G.Pantano į komandą turėtų grįžti jau kitą savaitę ir lenktyniauti JAV GP, jei tik sugebės išspręsti finansines problemas.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.