Abu pilotai yra įsitikinę jog būtent „BAR“ ir bus didžiausi konkurentai „Ferrari“ ekipai Kanados GP trasoje.

„Komanda važiuojanti artimiausiu „Ferrari“ tempu yra galinti lyderius nugalėti yra „BAR“ ir aš visai nenustebčiau jei Takuma lenktynes laimėtų anksčiau už Jensoną. Jis yra žmogus, kuris visada labai stengiasi. Nors dažnai tenka matyti jį persistengiant, tačiau pastebiu jog jis pradeda jausti savo galimybių ribas.

Aš kalbėjau su jo inžinieriumi Jocku Clearu (Džoku Kliru), jis teigė jog japonas yra išties greitas, tačiau norint idealaus rezultato, jo didžiulį potencialą reikia suvaldyti.”, - teigė Montoya.

Tuo tarpu pasaulio čempionas Michaelis Schumacheris vertina kitą „British American Racing“ atstovą kaip pastovesnį ir galintį atlikti kur kas geresnį darbą trasoje.

Pats Sato į artėjantį etapą žiūri optimistiškai: „Mūsų variklis ir aerodinamikos paketas turėtų tikti šiai trasai, todėl mes būsime dar greitesni, ir galėsime naudoti daug patikimesnius bolidus nei keliose praeitose lenktynėse. Tačiau, laimėti Grand Prix etapą yra labai sunku. Mes galime konkuruoti su „Ferrari”, tačiau tarp mūsų vis dar išlieka nemažas skirtumas, ir siekiant pergalės mums prireiks nemažai sėkmės.”

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.