„Šios, didžiausios Rytų Europoje lenktynės, kurioms pradėjome rengtis vos tik pasibaigus gerai įvertintoms pernykštėms, šiemet bus jau dvyliktosios, - pranešime žiniasklaidai cituojamas lenktynes rengiančios bendrovės direktoriaus pavaduotojas Darius Grinbergas. – Džiaugiamės, kad pavyko anksti suderinti varžybų datą, kurią pagarsinome dar pernai spalio pradžioje. Tai suteikia galimybę lenktynių komandoms iš anksto planuoti sezono startus, o mes jau dabar žinome, kad siurprizų žiūrovams ir dar iki šiol Palangoje nematytų automobilių tikrai bus.“

Nors paraiškų dalyvauti lenktynėse priėmimas tik prasidėjo, varžybų organizatoriai tikisi, kad ir šiemet jos susilauks ne mažesnio dėmesio, nei ankstesniais metais. (Pernai prie lenktynių starto linijos Palangoje išsirikiavo 42 komandų ekipažai.)

Kaip ir ankstesniais metais, lenktynių dienomis Palangoje laukiami ne tik varžytis pasirengę žiedinių lenktynių meistrai. Renginį naujomis spalvomis praturtins ir plati kultūrinė, pažintinė bei padedanti lavinti įvairius įgūdžius programa, kuri turėtų tenkinti labai įvairius ir labai skirtingus norus bei įgeidžius.

„Visgi labiausiai norėtume, kad komandos ir sportininkai paraiškų pateikimo neatidėtų ilgam ir nesukrustų, kaip neretai pasitaiko, tik senkant jų padavimo terminams. Žinodami tikslų komandų ir dalyvių skaičių galėsime nuodugniau apgalvoti visą varžybų vykdymo mechanizmą, pateikti daugiau informacijos apie dalyvius ir suteikti daugiau patogumų jiems, teisėjams ir visam lenktynes aptarnaujančiam personalui“, - teigia D. Grinbergas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją