24 metų britui Malaizijos GP jau kelis metus iš eilės pasibaigdavo nusivylimu paskutiniame rate. 2003 metais paskutiniuose posūkiuose Jensonas nukrito iš 5-os į 7-tą poziciją, o prieš dvejus metus, važiuodamas trečioje vietoje, dėl technikos gedimo finišo tiesiojoje jis buvo aplenktas M.Schumacherio.

Tačiau iki šiol tik nusivylimus atnešdavęs GP šiemet pasibaigė J.Buttono triumfu. Dabar jis tikisi, kad ant podiumo galės lankytis dažniau.

"Manau, žiemos metu mes puikiai padirbėjome,“ sakė Jensonas. „Visa komanda žengė didelį žingsnį į priekį. Visi esame teigiamai nusiteikę ir tai nuostabu. Dabar kiekvienų lenktynių metu mes dar labiau tobulėjame ir visi dėl to laimingi. Žinau, kad komanda kartu su manimi bus apimta ekstazės. Puikus jausmas pasiekti tikslą, kai taip sunkiai dirbi. Tai mano pirmas kartas ant podiumo per ketverius metus Formulėje-1, taigi dėl jo teko daug pakovoti, tačiau tai fantastiškas jausmas ir mes einame teisinga linkme. Būtų puiku, jeigu galėtumeme būti tokie greiti visur, kaip viso šio savaitgalio metu. Kvalifikacijos metu, rodosi, esame nuolatos gana greiti, tačiau dar reikia palaukti prieš darant išvadas. Sezono metu daug kas gali pasikeisti, ką „Williams“ komanda parodė pernai, kai jie žengė milžinišką žingsnį pirmyn. Tikiuosi, kad kartu su visais progresuosime ir mes."

Iki šiol Jensonas net penkis kartus lenktynes baigdavo ketvirtoje vietoje ir jam vos vienos pozicijos pritrūkdavo iki podiumo. Formulėje-1 jis lenktyniauti pradėjo 2000 metais „Williams“ komandoje ir tais metais ketvirtą vietą užėmė Vokietijos GP. 2002 metais, vaiuodamas „Renault“ bolidą, Malaizijoje ir Brazilijoje vėl tenkinosi tik ketvirta vieta, kaip kad ir pernai Austrijoje ir Japonijoje jau su „BAR“ ekipa.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.