Šiais metais ekipažas vėl startuos su automobiliu „OSCar“, bet kur kas naujesniu ir galingesniu. Po jo gaubtu slepiasi 8 cilindrų, 5,7 litro benzininis 305 AG variklis. B. Vanagas rugsėjo 1-ą dieną Vilniuje, Konstitucijos prospekte, įvyksiančio „Red Bull Speed Avenue“ renginio metu žada pademonstruoti automobilio galią.

Pasak lenktynininko, nors Konstitucijos prospekto trasa nėra ideali bekelei paruoštam visureigiui, tačiau jis yra paruošęs programą, kuri leis žiūrovams pasigėrėti jo vairuojamu automobiliu.

Pasak B. Vanago, šių metu „Silk Way“ ralyje dalyvių skaičius gausesnis.

„Nepaisant išaugusios konkurencijos šiemet, galiu drąsiai sakyti, kad kausimės dėl vietos pirmame dešimtuke“, – dalinosi savo planais B. Vanagas.

Šiais metais organizatoriai žada keletą greitų WRC tipo ruožų ir čia B. Vanagas tikisi panaudoti savo solidžią patirtį sukauptą ralio lenktynėse. Daugkartinis Lietuvos ralio čempionatų prizininkas ir pernykščiame „Silk Way Rally“ pademonstravo, kad greitose atkarpose net ir su silpnesne technika gali pasiekti puikių rezultatų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją