Wackersdorf kartodrome varžėsi beveik 150 lenktynininkų keturiose skirtingose klasėse: „Junior Max“, „Senior Max“, „Max Masters“ ir „Rotax DD2“. Lenktynės pasižymėjo labai permainingomis oro sąlygomis, nemaža dalis važiavimų vyko itin lietingu oru, todėl trasoje buvo daug apsisukimų ir įvairių incidentų.

S. Juodviršis viso varžybų savaitgalio metu buvo tarp ryškiausių lyderių. Penki važiavimų startai - penkios puikios pergalės DD2 klasėje. Šeštadienį jis nors gana nelengvai, tačiau laimėjo visus tris vykusius važiavimus, sekmadienį lietuvis taip pat sėkmingai pasirodė ir varžybų pusfinalyje, o viską lėmusiame finale jis ne tik finišo liniją kirto pirmasis, bet ir užfiksavo geriausią finalinio važiavimo rato įveikimo laiką.

Simas neslėpė, jog ketina ne tik dalyvauti kituose etapuose, bet ir toliau siekti pergalių.

Tuo tarpu V. Gudzenko taip pat lenktyniavo DD2 klasėje, tačiau varžėsi ir nugalėjo „Masters“ kategorijoje, kurioje gali dalyvauti vyresni nei 32 metų amžiaus lenktyninkai. „Varžybos buvo labai sunkios ir permainingos, bet iškovojom peregalę“, – po apdovanojimo ceremonijos neslėpė džiaugsmo V. Gudzenko.

Nuostabiais varžybų rezultatais galėjo džiaugtis ne tik Lietuva, bet ir Latvija bei Estija. Latvis Martinas Lapinis ir estas Mario Vendla finaliniame važiavime finišavo atitinkamai antroje ir trečioje vietose.

Trečiasis „Rotax Max Euro Challenge“ etapas liepos 14-18 dienomis vyks Austrijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)