Po kontrolinių važiavimų P. Pleskovo laikas buvo penktas, pirmoje kvalifikacijoje jis finišavo antras, o antroje po nesėkmingo starto finišo liniją kirto ketvirtas.

Trečiajame kvalifikaciniame važiavime posūkyje klaipėdiečio automobilį taranavo ir sugadino rusas P. Soročinskij.

Dėl šių nesėkmių finale P. Pleskovas startavo tik iš trečios eilės, bet pirmajame posūkyje jau buvo penktas, o po dviejų ratų – trečias. Etapą laimėjo V. Koršunovas, antrą vietą užėmė vengras T. Karai, o P. Pleskovas liko trečias.

„Džiaugiuosi, kad po nesėkmingų kvalifikacinių važiavimų pasiekiau finišą trečias ir išsaugojau lyderio poziciją čempionate. Grįžę turėsime daug darbo ruošiantios trečiajam etapui Latvijos Bauskės trasoje gegužės“, − sakė P. Pleskovas.

Po dviejų etapų P. Pleskovas ir V. Koršunovas, čempionato įskaitoje surinkę po 35 taškus, dalinasi pirmąja vietą, o trečias yra V. Brožekas (31 tšk.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją