Dauguma lenktynių dalyvių buvo kartingo aistruoliai, kurie visą sezoną dalyvavo įvairiose varžybose, o norą kartu palenktyniauti pareiškė ir žinomas ralio meistras Žilvinas Sakalauskas.

Vienas dalyvis šiose varžybose galėjo lenktyniauti be pasikeitimo ne ilgiau kaip 20 minučių. Iki pat finišo vyko atkakli kova dėl pirmos ir trečios vietų, nes dvi komandos buvo atitrūkusios nuo kitų 3-4 ratais, o iš viso buvo įveikti net 258 ratai.

Po ilgos ir permainingos kovos nugalėtoja tapo šių metų "Fan-Kart" serijos nugalėtojo Andriaus Kašubos vadovaujama komanda.

Ž.Sakalausko komanda "Technikonas-Ignera", kurią sudarė ir jo sūnus Taurius bei Donatas Borkys, iškovojo trečiąją vietą. Po finišo lenktynininkas sakė, kad nesitikėjo tokių atkaklių, ir kupinų azarto pusantros valandos lenktynių.

Beje, dalyviai po finišo panoro dar ilgesnių lenktynių. Artimiausiu metu kartodrome planuojamas panašus renginys tarp trijų Kauno bendrovių, kurios jau senokai susižavėjo kartingo sportu ir panoro susirungti greičio ir bei ištvermės lenktynėse.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją