“Esu laimingas, jog Franckas tapo mūsų trečiuoju pilotu. Pastaruoju metu tokio lenktynininko rolė tapo labai svarbi komandos sėkmei užtikrinti ir mūsų sprendimas dėl Francko yra tiesioginis jo atlikto darbo šiame sezone atspindys. Jis sunkiai dirbo bandydamas mūsų automobilius, taip pat jis puikiai pasirodė „World Series“ pirmenybėse. Jo laukia šviesi ateitis,“ – kalbėjo „Renault“ vadovas Flavio Briatore.

"Mes taip pat dėkojame Allanui McNishui, kuris mums labai padėjo, jo indelis į komandos sėkmę buvo labai svarbus. Jo darbas „Heathrow“ (penktadienio – aut.past.) bandymų sesijose buvo neįkainuojamas, tad tikimės, kad šis darbas jam suteiks naujų galimybių.”

Ši naujiena dar labiau sustiprino kalbas, jog McNishas derasi su „Jordan”, kur jis tikisi lenktyniauti 2004-ais, kitaip „Renault“ būtų nenaudinga atsisakyti tokio patyrusio lenktynininko paslaugų.

“Renault“ praleidau puikius metus ir norėčiau padėkoti visiems už sunkų darbą ir paramą tų tūkstančių kilometrų, kuriuos įveikiau R23 bolidu, metu. Man gaila, kad nebebusiu su komanda kitąmet, ypač kai pats išvydau visų mūsų sunkaus darbo rezultatus – Fernando pergalę Vengrijoje, bet linkiu Alonso, Jarno, Franckui, Flavio ir visai komandai sėkmės ateityje,“ – kalbėjo pats Allanas.

„Šiuo metu esu patogioje pozicijoje, turiu keletą pasiūlymų ir su vadybininkais sprendžiame kokiu keliu pasukti. Nenoriu nieko konkretaus sakyti, bet dabar esu kaip niekad užtikrintas, jog man pasiseks, tad pasirinksiu geriausią variantą.”

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.