„Pernai pažymėjome šio renginio pirmąjį didesnį jubiliejų. Sukako 10 metų, kai vidurvasary didžiausias šalies kurortas tampa ir daugelio sportininkų pamėgtų varžybų vieta, - teigia „Promo Sporto“ direktoriaus pavaduotojas Darius Grinbergas. – Mums ypač džiugu, kad šiose maratoninėse varžybose dalyvauja ne tik beveik visi be išimties pajėgiausieji Lietuvos žiedinių lenktynių meistrai, bet jas kasmet atranda ir vis daugiau užsienio šalių sportininkų.

Bene ryškiausias to pavyzdys – dukart paeiliui užsieniečių, kurių komandose buvo ir mūsų šalies sportininkų, laimėti pagrindiniai šių lenktynių trofėjai.“

Nors paraiškų dalyvauti lenktynėse priėmimas tik prasidėjo, varžybų organizatoriai neabejoja, kad ir šiemet jos susilauks ne mažesnio dėmesio, nei ankstesniais metais.

„Labai norėtume, kad komandos bei sportininkai paraiškas dalyvauti varžybose pateiktų kaip galima anksčiau. Tik žinodami tikslų komandų ir dalyvių skaičių galėsime nuodugniau apgalvoti visą varžybų vykdymo mechanizmą ir suteikti dar daugiau patogumų patiems jų dalyviams, teisėjams ir visas lenktynes aptarnaujančiam personalui“, - teigia D. Grinbergas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją