Pusfinalyje Kevinas startavo iš 6osios pozicijos, finišą pasiekė 10-as ir tai jam garantavo atitinkamą starto poziciją finale.

Finale startavęs 10-as, Lietuvos atstovas po truputį skynėsi kelią link rikiuotes pradžios. Nuvažiavęs 24 ratus, K. Gracholskis aplenke 6 varžovus, įskaitant ir solidžius biudžetus turinčių komandų iš JAV ir Europos, sportininkus.

Pirmąją vietą finalo važiavime užėmė sportininkas iš Pietų Afrikos Williamas Calebas (geriausias rato laikas - 58.805 sek.), antras buvo - nugalėtojo tautietis Ralphas Odendaalis (58.937 sek.), trečioje pozicijoje liko Cody Hodgsonas iš JAV (58.913 sek.).

Kitiems Lietuvos lenktynininkams sekėsi prasčiau. Jurijus Stepeninas nepateko į pagrindinį finalą ir paguodos važiavime užėmė 21-ąją vietą tarp 34 varžovų. Matas Kiznis, važiuodamas senjorų klasėje, paguodos finale liko 25-as, o Tomas Jurevičius "Junior" klasėje buvo 37-as.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją