„Po starto turėjau galimybę pakilti į antrą vietą, tačiau ispanas Jose Alonso Liste man šiek tiek sutrukdė. Nuo pat pirmojo rato važiavau trečias ir kurį laiką turėjau atlaikyti J. Alonso spaudimą. Vėliau vijausi Tristaną (Vautier), bet jo priartėti pritrūko laiko.

Dar turiu rezervų. Gerinsiu važiavimą, taisysiu klaidas, šiek tiek pareguliuosime automobilį prieš antrąsias lenktynes“, - po finišo geros nuotaikos neslėpė K. Vasiliauskas.

Bendroje čempionato įskaitoje K. Vasiliauskas nukrito į trečiają poziciją. Jį vienu tašku aplenkė T. Vautier.

„Mus ši situacija tenkina. Ir Kazimieras ir T. Vautier smarkiai priartėjo pre lyderio Richardo Planto, kuriam lenktynės nesisekė.

Anglijos lenktynininkas finišavo tik dešimtas ir iššvaistė nemažai savo taškų. Šeštadienį Kazimiero laukia dar dvejos lenktynės ir jis rimtai kovos dėl geriausių vietų“,- kalbėjo K. Vasiliausko treneris Darius Jonušis

Šeštadienį lenktynininkai į startą stos du kartus.

Pirmųjų lenktynių rezultatai (pirmas dešimtukas):


1. PALMER
2. VAUTIER +0.614 sek.
3. VASILIAUSKAS +7.223
4. FOSTER, 15.036
5. ALONSO LISTE +16.104
6. ROTAR, +18.714
7. BABBRA, +20.777
8. FROMMENWILER +26.351
9. REES, +26.793
10. PLANT, +27.313

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją