Abu jie varžosi galingiausių automobilių klasėje, D1 divizione, rašoma pranešime spaudai.

„Pirmasis mūsų šalies sportininkų startas Portugalijoje žadėjo būti sėkmingesnis ir rezultatyvesnis, - ką tik pasibaigus finaliniam važiavimui viešųjų ryšių agentūrai „Visus Bonus“ telefonu iš Portugalijos pasakojo 2007-2008 metų Europos automobilių kroso čempionas Nerijus Naujokaitis, šiemet tapęs N. Kondrachino treneriu. – Juolab, kad visuose važiavimuose ir Nikita, ir Paulius patekdavo į pirmąjį greičiausiųjų trejetą. Tačiau etapo finale abu Lietuvos atstovai gerokai nukentėjo ir prarado daug laiko patekę į didelę grūstį pačiame pirmajame posūkyje iškart po lenktynių starto“.

N. Kondrachinas, šiemet persėdęs į N. Naujokaičio „Volkswagen Polo“, finišo liniją kirto šeštas ir pelnė pirmuosius 11 įskaitinių taškų.

Iškart po jo su „Ford Fiesta“ finišavo ir P. Pleskovas, už septintąją vietą įsirašęs į savo taupyklę 10 įskaitinių taškų.

Pirmojo etapo lenktynes Portugalijoje laimėjo čekas Vaclavas Feifaras, vairuojantis „Škoda Fabia“ (20 taškų). Antras su tokiu pat automobiliu finišavo Rusijos atstovas Vadimas Makarovas (17 t.), o trečiąją prizinę vietą užėmė vengras Tomašas Karajus, vairuojantis „Mitsubischi Lancer“ automobilį (15 t.).

Antrojo etapo varžybos kitą sekmadienį (balandžio 26d.) įvyks Ispanijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją