Lenktynių, kuriose sportininkai varžosi įvairiais automobiliais, finale S. Loebas susitiko su „Formulės-1“ lenktynėse šiemet karjerą baigusiu D. Coulthardu, kurį nugalėjo rezultatu 2:1.

Pakeliui į finalą D. Coulthardas susidorojo su G. McHale‘u, T. Foustu ir C. Edwardsu, tuo tarpu S. Loebo varžovais buvo Y. Mulleris, S. Vettelis bei A. Priaulx.

„Labai malonu nugalėti“, - teigė S. Loebas po finišo.

„Prieš metus negalėjau atvykti, tad smagu sugrįžti šįmet. Startas buvo sunkus, nes pirmose lenktynėse išslydau, bet vėliau viskas buvo gerai.“

Tuo tarpu D. Coulthardas teigė, kad pralaimėti S. Loebui yra ne taip ir blogai.

„Nėra taip jau blogai pralaimėti penkiskart pasaulio ralio čempionui“, - kalbėjo D. Coulthardas.

„Tiesiog esu patenkintas, pasiekęs finalą iš tokios gausos gerų lenktynininkų.“

Kalbant apie Nacijų taurę, čia karaliavo Vokietijos komanda (M. Schumacheris ir S. Vettelis), nugalėjusi skandinavus T. Kristenseną ir M. Ekstromą. Vokiečiai pakeliui į finalą iškovojo pergales prieš Airijos (A. Carollas ir G. McHale‘as) ir D. Britanijos (D. Coulthardas ir J. Plato) ekipas, tuo tarpu Šiaurės Europos atstovai palaužė prancūzus (Y. Mulleris ir S. Loebas) ir „Autosport“ komandą iš D. Britanijos (J. Buttonas ir A. Priaulx).

S. Loebas ROC yra nugalėjęs tris kartus – 2003, 2005 ir šįmet. Taip pat 2004-ais kartu su J. Alesi jis laimėjo Nacijų taurę.

Daugiau informacijos ieškokite .">