Antras šiuose rinkimuose liko šiemet Europos automobilių kroso čempiono titulą apgynęs „Šakių TSK“ sportininkas 35-erių Nerijus Naujokaitis, o trečioji vieta atiteko „Porsche Carrera Cup Scandinavia“ lenktynių serijos dalyviui, užėmusiam septintąją vietą, 20-čiui Jonui Gelžiniui.

Laureatų pagerbtuvėse kalbėjęs V. Švedas pasidžiaugė puikiai susiklosčiusiu sezonu, padovanojusiu jam Lietuvos automobilių ralio atviro čempionato bendrosios įskaitos nugalėtojo laurus, kurių jis siekė jau keletą metų.

V. Švedas sakė esą labai malonu jausti gerbėjų dėmesį ne tik ralio greičio ruožų prieigose, bet ir po sezono rengiamuose tokiuose rinkimuose. O tas jo gerbėjų dėmesys jauną sportininką tik skatina naujiems iššūkiams ir, be abejo, naujoms pergalėms.

Be jau minėto rinkimų laimėtojo ir dviejų prizininkų dėl „Lietuvos lenktynininko 2008“ titulo dar varžėsi Linas Norkus, Darius Vilimas, Mindaugas Neliubšys ir Vaidas Navickas.

Priminsime, kad pernai, pirmuosiuose LASF surengtuose rinkimuose šį garbingą titulą pelnė Europos ralio kroso čempionato trečiosios vietos laimėtojas, 17-metis Plungės „Ketore tekene“ sportininkas Martynas Padgurskis, kurio pasiekimus Tarptautinė automobilių federacija (FIA) pernai buvo įvertinusi ir labai garbingu „Metų atradimo“ prizu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją