Ketvirtoje vietoje - fordu važiuojantis estas Marko Martinas, penktas - Richardas Burnsas su "Peugeot", šeštas - Robertas Bedonas už "negamyklinio" "Peugeot" vairo.

Monte Karlo ralio šeštadienis buvo pilnas netikėtumų, nors lenktynininkams reikėjo įveikti tik 4 GR, kurių bendras ilgis - 114,5 km.

Ryte iš varžybų buvo pašalintas Danielis Carlssonas. Po pirmojo ralio rato penktadienį, jis pirmavo Super 1600 klasėje. Kaip ir estas Urmo Aava, jis važiavo "Suzuki Ignis" automobiliu. Iš varžybų pašalintas dėl to, kad net 70km/h viršijo leistiną greitį pervažiavimo metu. Danielis tikriausiai praras ir savo vairuotojo pažymėjimą.

Pirmasis šeštadienio greičio ruožas - GR nr. 7 - buvo atšauktas dėl per didelės žiūrovų minios. GR nr. 8 įvyko ir čia laimėjo M. Gronholmas. Tačiau po šio GR iš lenktynių pasitraukė Gilles Panizzis (Peugeot). Kaip pranešama dėl per didelio kraujospūdžio.

GR nr. 9 buvo labai nesėkmingas ralio lyderiui suomiui Marcusui Gronholmui. Jis trenkėsi į uolą ir apgadino vairo mechanizmą. Automobilį pavyko pataisyti ir suomis tęsia lenktynes. Nors praradęs apie 30 minučių nukrito į 13-tą vietą.

Tame pačiame greičio ruože "nusirašė" ir "Hyunday" vairuotojas Freddy Loixas. Taip pat vertėsi Mikko Hirvonenas su "trečiuoju fordu". Lenktynininkai nesusižeidė.

9-asis ralio greičio ruožas galiausiai buvo sustabdytas, nes dėl greitkelio tunelyje užsiliepsnojusio paprasto automobilio buvo "užblokuotas" net 21 ekipažas. Teisėjai nuspręs, kokius laikus įrašyti neįveikusiems greičio ruožo. O greičiausias čia buvo S. Loebas.

10-ąjį GR laimėjo Carlosas Sainzas. Sekmadienį lenktynininkų laukia dar 4 greičio ruožai (104,2km).