Lekavičius ir Valiukevičius tuo metu buvo arti etapo finišo, kurį, kaip skelbiama, pasiekė maždaug po pusvalandžio. Petrus ir Čijunskaitė likus valandai iki vidurnakčio buvo pasiekę trečiąjį greičio ruožo kontrolės postą, esantį maždaug 264 km iki etapo finišo. Petraitis ir Juknevičius turėjo būti pusiaukelėje tarp antro ir trečio kontrolės postų greičio ruože, maždaug 320km iki etapo pabaigos.

Trečiadienio etapą laimėjo Stephane'as Peterhanselis su Mitsubishi Pajero Evolution. Antrą vietą užėmė komandos draugas Hiroshis Masuoka. Tokia pačia tvarka pilotai liko išsirikiavę ir bendroje įskaitoje. Trečią poziciją bendroje įskaitoje užima nelabai sėkmingai 7-ąjį etapą įveikęs Kenjiro Shinozuka su Nissan.

Tarp motociklininkų ir toliau lyderiauja Richardas Sainctas. Antras - Fabrizio Meonis.

Nemažai įvykių sunkvežimių varžybose. Lenktynes baigė šešiskart Dakaro ralio nugalėtojas čekas Karelas Lopraisas. Baigė efektingai - penkiskart apsiversdamas. Tatros "įgula" nenukentėjo. Po tramplino DAFo pakabą teko remontuoti tėvui De Rooy'juj. Patikrinti savo Kamazo buvo sustojęs ir Čiaginas. Tokios aplinkybės padėjo etapą laimėti De Rooy'juj - sūnui. Jis ir pirmauja bendroje įskaitoje, tik dviem minutėm lenkdamas Čiaginą. Ketvirtadienio etapo pavadinimas "Gatas - Sabcha": 49km "pervažiavimas", 497km greičio ruožas, 181km "pervažiavimas". Iš viso 727km. Finiše Sabchoje laukia komandų mechanikai su pagalbiniais automobiliais prikimštais atsarginių detalių.