„Tai nesulyginama. Būtinas fenomenalus patikimumo lygis, o taip pat labai svarbūs lenktynininkai, ypač jų ištvermė“, - pareiškė R. Dennisas.

„Šiose varžybose retai kada lenktyniaujama nuo pradžios iki galo. 24 valandas ne lenktyniauji, o kovoji, ir tam reikia kitokios taktikos“, - teigė „McLaren“ vadovas.

„Tai - ne lenktynės. Jie staiga supranta, kad svarbiausia – išlikimas. Tai visiškai priešinga „Formulės-1“ dvasiai. „Formulėje-1“ retai kada sumažini tempą“, - pridūrė jis.

Ne itin palankiai apie Le Mano lenktynes atsiliepė ir „Honda“ ekipos vadovas Rossas Brawnas, praeityje prisidėjęs prie „Jaguar“ dalyvavimo šiame ištvermės maratone.

„Tai buvo ne toks iššūkis, kokius mėgstu. 24 valandas trunkančios lenktynės – labai disciplinuotos. Tausoji save ir techniką. Tai tikrai kitoks renginys (nei „Formulė-1“ – red. past.)“, - tvirtino britas.

Robertas Kubica, šiuo metu pirmaujantis „Formulės-1“ čempionate, prisipažino nesidomintis šiomis lenktynėmis – jų lenkas net nėra žiūrėjęs per televiziją.

„Greitis ten – antraeilis dalykas. Esu iš tų, kurie mėgsta spausti. Le Mane tai mažiau svarbu. Tam tikra prasme, tai kita sporto šaka“, - pažymėjo jis.

Daugiau informacijos ieškokite .">