Iš viso Suomijos ralyje užsiregistravo 115 ekipažų, teigiama pranešime žiniasklaidai.

Bene daugiausia vilčių būti tarp lyderių savo klasėje turi V.Rožukas. Kol kas "FIA Junior" čempionato įskaitoje jis užima 13 vietą - vienintelį tašką lietuvių ekipažas pelnė Portugalijos ralyje. Norvegijoje mūsiškiai buvo vienuolikti, Italijoje - devinti.

"Tai jau ketvirtos sezono lenktynės, manome, kad esame gerai įsivažiavę. Be to, startuojame visiškai nauju "Suzuki Swift" automobiliu, tikimės, kad jis nekels jokių bėdų. Trasos, nors šiemet yra ir nemažai naujų ruožų, yra pažįstamos - pernai irgi dalyvavome Suomijos ralyje, todėl čia jau nebebūsime naujokai", - prieš oficialias treniruotes kalbėjo V.Rožukas.

"Kol lenktynės neprasidėjo, sunku ką nors prognozuoti, tačiau du greičiausi "FIA Junior" klasės sportininkai - estas U.Aavo ir švedas P.G.Anderssonas - Suomijoje nebus mano konkurentai: estas vairuos "Mitsubishi Lancer WRC", o švedo iš viso nėra dalyvių sąraše. O tai teikia vilčių, kad planai šį sezoną užkopti ant garbės pakylos, yra realūs. Aišku, klaidos Suomijoje yra nedovanotinos, tačiau labai tikiuosi, kad mes jų sugebėsime išvengti, o greičiu nuo varžovų tikrai neatsiliekame", - sakė Lietuvos lenktynininkas.

Ketvirtadienį, 21 valandą Lietuvos laiku, sportininkai važiuos 2,5 km greičio ruožą. Penktadienį lenktynininkai turės įveikti 10 greičio ruožų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją