Trečiąją vietą užėmė vengras Tamasas Karai ("Mitsubishi Lancer"), ketvirtąją - čekas Ladislavas Brožekas ("Ford Focus"), o penktas finišavo armėnas Ašotas Ervandianas ("Volkswagen Polo").

Klaipėdietis Paulius Pleskovas ("Ford Puma") užėmė šeštąją vietą, o čempionato lyderis šakietis Nerijus Naujokaitis ("Volkswagen Golf") liko tik aštuntas.

Šarūnas Glikas ("Ford Focus") į finalą nepateko. Jis tarp septyniolikos sportininkų buvo vienuoliktas.

"Tokios duobėtos ir nebent sunkvežimių krosui tinkančios trasos, kaip ši Nova Pakos 930 metrų ilgio ir kurios plotis svyruoja nuo 10 iki 18 metrų, dar neteko matyti, - po varžybų viešųjų ryšių agentūrai "Visus Bonus" sakė A. Simaška. - Todėl netenka stebėtis, kad daugelis finišą pasiekusių automobilių buvo neatpažįstamai sumaitoti, vos besilaikantys ant ratų".

Beje, A. Simaška daugiau nei pusę distancijos prizininkų pakylos link kelią skynėsi ant trijų ratų. Sportininkui beliko guostis, kad nulūžo ne priekinio, o galinio rato pusašis.

N. Naujokaitis išsaugojo čempionato lyderio poziciją. Šakietis turi 75 taškus. Į antrąją vietą iš trečiosios pakilo A. Kvašninas, kurio sąskaitoje - 70 taškų. Į trečiąją vietą nukrito P. Pleskovas, turintis 66 taškus. A. Simaška (63 tšk.) yra ketvirtas, o T. Karajus (53 tšk.) - penktas.

Š. Glikas ir L. Brožekas (po 27 tšk.) dalijasi 9-10 vietas.

Iš viso klasifikuoti 33 sportininkai.

Europos automobilių kroso čempionato šeštojo etapo varžybos vyks liepos 20-22 dienomis Vokietijoje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją