Gausiausioje - "Honda 160" klasėje - varžėsi net 17 jaunųjų dalyvių. Pirmą vietą šioje klasėje be konkurencijos užėmė bendras varžybų lyderis Tomas Aniūnas iš Vilniaus RMTKR komandos. Jis lengvai ir užtikrintai nugalėjo abiejuose važiavimuose.

Antrą vietą užėmė tos pačios komandos narys Aivaras Tamulevičius, važiavimuose užėmęs atitinkamai 2 ir 4 vietas.

Arši kova įsiplieskė dėl trečiosios vietos, kurią lėmė tik vienas taškas. Po pirmo važiavimo 3 vietoje įsitvirtinęs jaunasis Vytautas Keršys, antrajame neišsaugojo šios pozicijos ir į priekį praleido patyrusį Evaldą Dzialtuvą, pirmajame važiavime tebuvusį tik aštuntą.

iki 85 cm3 klasėje dalyvių susirinko negausiai. Joje be didesnio pasipriešinimo nugalėjo Tomas Jurevičius, aplenkęs varžybų lyderį šioje klasėje Paulių Paškevičių. Trečia vieta džiaugėsi jaunasis Simas Tankevičius iš Vilniaus RMTKR komandos. Tai buvo pirmoji jo prizinė vieta karjeroje.

Galingiausioje virš 85 cm3 klasėje be konkurencijos buvo vyresnis Martynas Tankevičius. Antrąją ir trečiąją vietą šioje klasėje pasidalino broliai Paulius ir Karolis Pakrosniai, važiuojantys "Mach 1" firmos kartingais.

Komandų įskaitoje užtikrintai laimėjo Vilniaus RMTKR komanda, vadovauja Zdislovo Paškevičiaus.

5-as ir paskutinis šių varžybų etapas įvyks vasario 24 dieną Vilniuje, "Plytinės" kartodrome.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją