„Bandydami įvairius bolido derinimo variantus, visą dieną judėjome į priekį. Bolido balansas buvo geresnis popietę, kai pagerėjo trasos dangos charakteristikos. Panašu, kad esame pajėgūs“, - po treniruočių teigė pilotas, lenktynėse dalyvausiančių sportininkų gretose nusileidęs tik „Toyota“ komandos nariui Jarno Trulli.

„Keletą kartų turėjome problemų su lėtesniais varžovais, ypač antrųjų treniruočių metu, tačiau tai pernelyg neįtakojo mūsų planų. Anthony (Davidsonas – red. past.) įveikė nemažai ratų, todėl nakčiai surinkome daug informacijos“, - pridūrė lenktynininkas.

Kitas „Honda“ lenktynininkas Rubensas Barrichello po penktadienio važiavimų nebuvo toks patenkintas, kaip jo komandos draugas.

„Turėjau keletą problemų dėl bolido derinimo, tačiau popietę pažengėme į priekį. Bolidas buvo lėtokas tiesiosiose, todėl šią naktį turėsime ieškoti to priežasčių“, - pažymėjo brazilas.

J.Buttonas „Formulės-1“ čempionate žengia 6-as (turi 50 taškų), o R.Barrichello – 7-as (28 taškai). „Honda“ komanda, surinkusi 78 taškus, Konstruktorių taurės įskaitoje jau yra užsitikrinusi 4-ąją vietą.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.

"F-1" čempionatas savaitgaliais per TV3 ir Tango TV.