Ši moteris apie dešimtmetį vadovavo „Vilniaus prekybos“ grupei. Ji taip pat užėmė įvairias vadovaujančias pareigas šios grupės valdomose įmonėse.

Prieš porą metų tapusi vienos iš šios grupės bendrovių – nekilnojamojo turto (NT) vystytojos „Galio Group“ valdybos pirmininke ji jau spėjo ją neįtikėtinai sparčiai išvesti į priekį. Tarp NT rinkos vilkų įsiveržusi moteris savo užmojais, regis, jau ne vienam pagadino kraują.

Taigi, kas yra D. Dominienė, apie ką ji mąsto, kokius grandiozinius planus su savo vadovaujamu verslu sieja ši moteris?

Iš darbinės terminologijos lobynų

Į „Galio Group“ biurą įžengiu būsimai mano pašnekovei bebaiginėjant darbinį telefoninį pokalbį. Iš karto paperka užtikrintumas balse ir skambus juokas, – panašu, kad tokie dalykai krenta į akis ne tik man, bet ir kitiems, kuriems tenka bendrauti su šia išskirtinėmis lyderio savybėmis pasižyminčia moterimi. „Žvėrių kelias“, „Pirmos rankos teisė“, – tokia terminologija skamba iš jos lūpų. Suprantu, kad tai vidaus darbinė leksikologija, bet be galo smalsu ką gi ji turėtų reikšti.

„Paprastai žvėrys turi savo migracijos kelius. Jie bet kur nevaikšto, dažniausiai tik jiems įprastais žvėrių keliais. Žmonės irgi panašiai elgiasi. Tarkime, jie įpranta ir vaikšto į tą patį prekybos centrą. Taip susiformuoja įprasti jų maršrutai“, – tokį nugirstos frazės paaiškinimą pateikia iš mažmenos į NT verslą atėjusi moteris.

Jos žodžiais, ši terminologija artima ir kalbant apie patalpų nuomą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės