BENU vaistinė ketvirtus metus iš eilės organizuoja paramos akciją „Padovanok vaikui galimybę“ ir kviečia prisidėti prie šių vaikų gerovės – paaukotos lėšos skiriamos vaikų dienos centrams išlaikyti ir drąsioms vaikų svajonėms įkvėpti. Pernai Kalėdų laikotarpiu vaikų dienos centrams surinkta ir paaukota 13,5 tūkst. Eur.

Šie metai į kiekvienus namus atnešė nemažai iššūkių, „Gelbėkit vaikus“ organizacijos globojamų vaikų šeimos ir vaikų dienos centrai – ne išimtis.

„Pandemija vienaip ar kitaip paveikė visus, tačiau ypatingai tai palietė sunkumų turinčias šeimas. Dalis vaikų dienos centrus lankančių vaikų tėvu prarado darbus, išėjo į prastovas, o tai dar labiau apsunkino jų kasdienybę. Šeimoms trūksta maisto, stipriai padidėjo emocinės ir psichologinės pagalbos poreikis. Taip pat nuolat jaučiamas nerimas, nuovargis ir užsidarymas namuose paveikia tėvų ir vaikų santykius. Nepaisant visų kylančių sunkumų ir pasaulyje jaučiamo neramumo, labai džiaugiamės, kad visu šiuo sunkumų kupinu laikotarpiu verslo iniciatyvų dėka galime suteikti sistemingą pagalbą šeimoms ir operatyviai reaguoti į vyraujančias problemas“, – teigia „Gelbėkit vaikus“ organizacijos vadovė Rasa Dičpetrienė.

Ir šiemet kviečia aukoti drąsioms vaikų svajonėms

Sunkiau gyvenančių šeimų vaikų svajonės kuklios, o tikslai – nedrąsūs, todėl vaistinių tinklas BENU tęsia bičiulystę su organizacija „Gelbėkit vaikus“, kad vaikai galėtų drąsiai svajoti ir siekti savo tikslų gyvenime. Kalėdinės kampanijos „Padovanok vaikui galimybę“ metu klientai ir visi norintys kviečiami paremti organizacijos globojamus Vaikų dienos centrus ir prisidėti, kad vargingiau gyvenantys vaikai turėtų daugiau galimybių mokytis, kurti, svajoti, atrasti ar išrasti, taip žingsnis po žingsnio susikurdami sau tvirtą geresnės ateities pagrindą.

2019 m. kalėdiniu laikotarpiu vaistinės klientai paremti vaikų dienos centrus ir juos lankančius vaikus galėjo pirkdami pažymėtus produktus, nuo kurių dalis sumos buvo skiriama dienos centrams. Taip pat tiesiogiai paaukodami internetu svetainėje www.benuvaikai.lt ar skirdami BENU lojalumo kortelėje sukauptą sumą. Šių metų aplinkybės kiek pakoregavo, tačiau nė trupučio nesumažino vaistinių tinklo noro padėti vaikams.

„Mes tikime, kad kiekvienas vaikas nusipelno gyvenime siekti daugiau, todėl ir pandemijos akivaizdoje tęsiame savo Kalėdinę gerumo iniciatyvą ir kviečiame prie jos prisijungti tiek savo klientus, tiek visus neabejingus gyventojus. Iš savo pusės šiais metais prie akcijos prisidėsime vaikams dovanodami dovanėles, kurios, tikimės, prisidės prie šiais metais ypač svarbių dalykų vaikų gyvenime: mūsų „Livsane“ maisto papildai prie stipresnės vaikų sveikatos, kanceliarinės priemonės prie geresnio išsilavinimo, o saldžios dovanėlės – prie šventinio džiugesio ir vaikų šypsenų“, - sako BENU Vaistinė Lietuva generalinė direktorė Rasa Montvilė.

Rasa Montvilė

Visi norintys ir šiais metais gali paaukoti norimą sumą svetainėje www.benuvaikai.lt, o turintys BENU vaistinės lojalumo kortelę – skirdami joje sukauptą sumą. Surinktos lėšos skiriamos vaikų dienos centruose teikiamoms socialinėms paslaugoms užtikrinti, vaikų ugdymui, išvykoms, vasaros stovykloms. Pernai BENU vaistinė skyrė 10 tūkst. Eur „Gelbėkit vaikus“ paramos koncertui.

„Nuoširdžiai dėkojame BENU klientams už pagalbą kurti geresnę ir šviesesnę Lietuvos vaikų ateitį. BENU klientų dėka vaikai, augantys sunkumų patiriančiose šeimose, turi galimybę kasdien gauti jiems taip reikalingą kasdienį dėmesį ir rūpestį“, – verslo iniciatyvų ir gyventojų paramos naudą apibendrina R. Dičpetrienė.

Publikuotas straipsnis yra parengtas įmonės ar organizacijos, kuri pateko į „Atsakingo požiūrio“ apdovanojimus.

„Atsakingo požiūrio“ apdovanojimai – iniciatyva, skirta pagerbti prie Lietuvos gerovės kūrimo prisidedančias įmones ir verslininkus.

Už straipsnio turinį atsako juos atsiuntę asmenys ir jų atstovaujamos organizacijos.

Palaikykite savo atsakingiausiąjį! BALSUOK!