Nuo lapkričio pabaigos portalas Delfi skelbė sąrašus verslo pasaulio geradarių, kurie savo iniciatyvomis džiugina ir lengvina dešimties skirtingų kategorijų pažeidžiamas mūsų visuomenės grupes. Visas tyrimo metu atrinktas įmones ir verslininkus galite rasti ČIA.

Kol buvo skelbiami skirtingoms socialinėms sritims padedantys geradariai, Delfi skaitytojai rinko savo atsakingiausią įmonę ar verslininką iš nominuotų daugiau nei 100 dalyvių.

Prieš Kalėdas pasibaigus balsavimui paaiškėjo, kad Delfi skaitytojai daugiausia simpatijų atidavė bendrovei „Joniškio grūdai“. Įmonė surinko 4 068 balsus.

„Litagros“ įmonių grupei priklausanti viena didžiausių kombinuotųjų pašarų gamintojų Baltijos šalyse jau daugiau nei šešerius metus rūpinasi ir paramą teikia beglobių gyvūnų organizacijoms visoje Lietuvoje. Įmonė rengia įvairias iniciatyvas, kurių metų šalies gyventojai raginami būti atsakingi tiems, kuriuos prisijaukina. O naujausios iniciatyvos metu #atvežkdovanųdraugystę žmonės kviečiami dažniau nuvykti į gyvūnų prieglaudas ir beglobiams gyvūnėliams dovanoti savo laiką ir rūpestį.

„Visa komanda labai džiaugiamės šiuo apdovanojimu. Tai – didelis įvertinimas mums, kaip įmonei, už ilgalaikį rūpestį ir paramą beglobių gyvūnų organizacijoms. Smagu, kai net sunkiausiais laikais, kai šalyje karantinas, o COVID-19 virusas neatsitraukia, sugebame susitelkti ir būti vieningi siekdami bendro tikslo“, – teigė „Joniškio grūdų“ generalinė direktorė Reda Siaurusaitienė. – Daugiau nei kelerius metus tyliai dirbame ir remiame beglobių gyvūnų organizacijas visoje Lietuvoje, rūpinamės, kad kuo daugiau augintinių būtų išgelbėta ir rastų namus bei būtų mylimi. Šis apdovanojimas ir visas sunkus šių metų laikotarpis tiek mane, tiek mūsų įmonę įkvėpė nesustoti ir ateityje toliau kurti bei prisidėti prie socialinių iniciatyvų, nes būtent dabar, kai gyvename tokiame nenuspėjamame chaose, turime begales galimybių susikurti savąjį kelią, kuriuo norime eiti. To mums ir linkiu ateityje.“

Iki paskutinės minutės dėl atsakingiausios įmonės titulo „Joniškio grūdai“ varžėsi su antrą vietą užėmusia IT bendrove „Devbridge“, ši surinko 3 971 skaitytojų balsą.

Atsakingiausio verslo bronza atiteko grupei SDG – 2 569 balsai, ketvirtoji liko „Aviva Lietuva“ – 2 037 balsai, penktasis – verslininkas Martinas Gusiatinas, 1 443 balsai.

Atsakingo požiūrio apdovanojimai – tai portalo Delfi iniciatyva atliktas žurnalo „Reitingai“ tyrimas, kurio metu apklausus paramos gavėjus atrinktos ir įvardytos labiausiai prie socialinės atsakomybės iniciatyvų prisidedančios įmonės ir verslininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)