Dėl papildomų investicijų produktų kaina nekis

„COVID-19 sparčiai plinta visame pasaulyje, mūsų šalis – ne išimtis. Todėl, siekdami apsaugoti žmonių sveikatą, nusprendėme imtis papildomų priemonių. Nors į šiuos pakeitimus investuosime dešimtadalį milijono eurų, tai neturės įtakos produkcijos kainai – ji liks tokia pati“, – teigia AB „Volfas Engelman“ generalinis direktorius Marius Horbačauskas.

Pasak jo, taros dengimas folija bravorui – ne naujiena. Dar 2009-aisiais bendrovė pirmoji rinkoje pradėjo prekės ženklo gėrimus pardavinėti skardinėse, kurių viršus padengtas folija. Nuo šiol tokia praktika bus taikoma visai į skardines pilstomai bendrovės produkcijai.

„Jau nuo šiandien esame pasiruošę pradėti gaminti visus gėrimus skardinėse su folija – turime tam visą reikalingą įrangą ir resursus. Tokios apsaugos priemonės turėtų tapti rinkos norma ir visuotine praktika. Todėl norime paraginti ir kitus gėrimų gamintojus atsižvelgti į šiandienos aktualijas bei sustiprinti higienos reikalavimus savo produkcijai“, – sako M. Horbačauskas.

Įmonė didina pakuočių saugumą

Gamyboje – ne vienas saugumo ir švaros garantas

Bendrovė ypatingą dėmesį skiria higienai ir produktų gamybos saugai. Prieš pilant gėrimus į tarą, kiekviena skardinė yra išskalaujama vandeniu ir pasterizuojama. Tarą pripildžius, dangtelis paveikiamas UV spinduliais, sunaikinančiais virusus ir bakterijas.

Po šios gamybos proceso dalies, dangtelis padengiamas folija, kuri užtikrina, jog iki to momento, kai vartotojas nuplėš foliją, ant dangtelio nepateks jokie nešvarumai ar virusai. Tokiu būdu skardinės viršus apsaugomas nuo bet kokio kontakto su aplinka.

Neatlygintinai dovanoja vandenį

Bendrovės marketingo vadovas Mantas Matukaitis priduria, kad įmonė į dabartinius įvykius sureagavo dar anksti – prisidėti prie kovos su koronavirusu nuspręsta dar savaitę prieš Lietuvoje paskelbiant karantiną.

„Jaučiame pareigą prisidėti ir manome, kad tam tikri mūsų produktai gali pagerinti medikų kasdienybę. Nusprendėme, kad geriausiai tam tiktų mūsų mineralinis vanduo. Jį neatlygintai vežame į gydymo įstaigas, šiandien vandenį esame pristatę jau į 11 ligonių, tarp jų – Kauno klinikos, Kauno klinikinė ligoninė, Respublikinė Kauno ligoninė, Klaipėdos onkologinę ligoninę, Klaipėdos ligų ligoninę, VšĮ Ukmergės ligoninė ir kitos“, – priduria jis.

Pasak jo, šiandien derinamas vandens pristatymas VšĮ Alytaus rajono savivaldybės greitosios medicinos pagalbos stočiai. Šiuo metu įmonė išvežė jau apie 12 tūkst. butelių – tai siekia apie 18 tūkst. litrų vandens.

Bravoras dirba stabiliai

Atsakingai žiūrima ir į darbą – dirbama sustiprintomis apsaugos nuo COVID-19 sąlygomis, dalis darbuotojų, kaip ir rekomenduojama karantino metu, darbuojasi iš namų.

„Visi darbuotojai dirba įprastu režimu. Vertiname kiekvieną, kuris prisideda prie mūsų veiklos tokiomis sudėtingomis aplinkybėmis, ir dedame visas pastangas, kad apsaugotume ne tik klientų, bet ir mūsų darbuotojų sveikatą“, – teigia M. Horbačauskas.

Visi bravoro darbuotojai yra aprūpinti papildomomis saugos priemonėmis, bravoro patalpos dezinfekuojamos, nuolat stebima darbuotojų sveikatos būklė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)