„Koronaviruso keliama grėsmė, su kuria pastaruoju metu susiduria visas pasaulis, neturi precedento. Įmonių grupei priklausantys fondai pranešė skubiai skirsiantys apie 12,7 mln. eurų tarptautiniams moksliniams tyrimams ir viruso paveiktų šalių visuomeninėms reikmėms finansuoti. Didžiuojamės būdami šios įmonių grupės dalis, kuri imasi veiksmų, kad padėtų globaliu mastu vykstančiai kovai su koronaviruso plitimu“, – sako „Švyturio-Utenos alaus“ ir „Carlsberg“ Baltijos šalyse vadovas Rolandas Viršilas.

Kaip pranešama, lėšos bus paskirstytos trims COVID-19 protrūkį, plitimą ir pandemijos sustabdymą tyrinėjančių mokslininkų komandoms Danijoje. Tikimasi, kad finansuojami projektai atvers kelią greitesniam vakcinos, galinčios sustabdyti viruso plitimą, sukūrimui.

Paaukodami visus dividendus fundamentiniams mokslams bei visuomeninėms reikmėms, įmonių grupės fondai taip pat reiškia savo paramą Baltijos šalims ir partneriams regione, kurie deda milžiniškas pastangas norėdami užtikrinti visų savo darbuotojų, klientų bei gaminių saugumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)