Tada svarbiausia minimaliai kūną dengiančių medžiagos skiautelių paskirtis - įrodyti, jog esate gana daili ir patraukli. Dėl to matuodamosi maudymosi kostiumėlius moterys sugaišta valandų valandas - kruopščiai renkasi, apžiūrinėja save veidrodyje ir nors žino, kad vyrai šio drabužėlio beveik nepastebi, mat labiau trokšta persmelkti jį kiaurai, daug dėmesio skiria paplūdimio apdaro medžiagai, dizainui, raštams ir spalvoms.

Šią vasarą itin madingi margaspalviai ir ryškūs maudymosi kostiumėliai. Jiems būdingi, regis, patys netikėčiausi deriniai - pavyzdžiui, žydra ir šokolado spalvos. Klasikai ištikimos moterys taip pat nepamirštamos. Joms siūlomi baltos ir juodos spalvų kostiumėliai: juodi marginami baltais zebro dryžiais, baltus papildo jūreiviškos juostelės - šį sezoną tai itin madingas motyvas.

Populiarus įvairus maudymosi kostiumėlių kirpimas. Vienoms moterims suteikiama proga pasipuikuoti ir parodyti kuo daugiau, kitoms - šį tą paslėpti. Siūlomos ne tik kelnaitės su juostele, bet ir šortukai, prie dažno kostiumėlio derinamas sijonėlis ar skara.