Daktaro R.Paley gyvenimo aprašyme teigiama, jog jo pašaukimas – kova su nusikaltimais prieš krikščionybę. Jo tikslas – nutraukti evoliucijos teorijų skleidimą visuomenėje, o ypač, vaikų tarpe. Darvino teoriją, teigiančią, jog žmogus kilo iš beždžionės, jis laiko blogio šaknimi, kurią reikia išrauti.

Minėtame straipsnyje tikintysis užsipuolė keletą televizijos laidų, kuriose pasakojama apie žmogaus atsiradimą pagal Darviną. Taip pat kliuvo ir bendrovei „Apple“. Profesoriaus nuomone, „Apple“ įkūrė tamsiųjų jėgų atstovai, o kompiuteriai „Macintosh“ – jų ginklas, kuriuo antikriščioniškos idėjos platinamos visame pasaulyje.

Pateikiame dalį R.Paley straipsnio, kurioje smarkiai kritikuojama kompanija „Apple“:

„Panagrinėkime kompanijos „Apple Computers“, gaminančios „Macintosh“ kompiuterių seriją, veiklą. Savotiškas operacijų sistemos „Mac OS X“ branduolys vadinasi „Darwin!“. Tikriausiai naujausi „Mac“ modeliai paremti darvinizmo idėjomis. Žinoma apie tai nežino daugelis paprastų žmonių, išskyrus kompiuterių vartotojų elito, kurį daugiausiai sudaro ateistai ir bedieviai. Dar daugiau, „Darwin“ platinama pagal atvirojo kodo licenciją, o tai dar vienas komunistinės ideologijos pavadinimas. Žinoma visa tai bus bandoma paslėpti po spalvotais mygtukais ir langeliais, tačiau tiesa atskleista: „Apple“ kompiuteriai propaguoja bedieviškąjį darvinizmą ir komunizmą.

Apsišvietusių žmonių tokia informacija nestebina. Panagrinėkime pačia bendrovę „Apple Computers“. Kompaniją įkūrė du ilgaplaukiai hipiai, ji nuolat palaikė antikrikščioniškus 60-ųjų judėjimus. Tačiau ne daugelis žino apie dar tamsesnę jos pusę. Pažiūrėkite į bendrovės logotipą – atkąstas obuolys. Tai aiški nuorodą į Pirmąją nuodėmę, kai Adomą ir Ievą Rojuje sugundė žaltys. „Apple Computers“ taip pat siūlo vartotojams savo nuodėmių obuolį, taip sugretindama save su tamsos jėgomis.

„Apple“ žinoma dar ir tuo, jog jos gaminiai kai kuriuose visuomenės sluoksniuose tapo savotišku kulto objektu. Teikia prisiminti pastovius „Apple“ vadovo S.Jobso išsišokimus. Pasinaudodamas reklama (priemone proto kontrolei), jis kviečia vartotojus „mąstyti kitaip“ (Think Different). Paklauskime savęs, „galvoti kitaip, nei kas??“. Atsakymas į šį klausimą vienas – „Apple“ atstovai nori, kad žmonės galvotų kitaip nei tie, kurie perteikia krikščionybę, t.y. kompiuterių vartotojai kviečiami neigti visas vertybes, Kristaus mokymus!

Turint galvoje antikrikščioničką „Apple Computers“ veiklą, nieko nestebina tai, jog propaguojamos darvinizmo idėjos. Darvinizmas yra ne mokslas, o greičiau antikrikščioniška filosofija.

Panagrinėkime ir kelis šios kompanijos naudojamus simbolius. Man buvo pranešta, jog operacijų sistemos „Darwin“ simbolis – ančiasnapis, apsirengęs velnio drabužiais ir atliekantis juodosios magijos ritualą. Tai parodo, jog bendrovėje niekas per daug nesistengia nuslėpti priklausymo tamsiosioms jėgoms faktą.

Reiktų paminėti ir kitą įdomų faktą. Pasirodo „Darwin“ sukūrė ne pati „Apple“. Tai tėra pasenusios operacijų sistemos „BSD Unix“ atnaujinimas. Šios sistemos simbolis yra velnias, laikantis šakes. Abi operacijų sistemos plačiai naudoja elementus, žinomus kaip „demonai“ (daemons). Demonai – tai programos, veikiančios foniniame režime ir atliekančios operacijas be vartotojo žinios. Taigi, jei jūs „Macintosh“ kompiuterio vartotojas – pas jus „dėžutėje ant stalo“ taip pat gyvena demonai. Vargu ar tvarkingas krikščionis taikstytųsi su tuo... Demonai įrodo dar vieną faktą – darvinizmas pagrįstas satanizmo principais.“