Ottomaras Rudolphe Vladas Dracula arba Princas Kretzulesco, kaip jį vadina draugai, po neonacių grasinimų palieka savo pilį Vokietijoje.

Dracula tikisi, kad Britanijos kraujo perpylimo stočių vadovai su malonumu priims jį į darbą, kai tik pasiseks juos įtikinti, kad jam priimtini ir modernūs kraujo donorystės metodai.

“Aš galėčiau nuveikti daug gerų dalykų. Iš pradžių aš planuoju surengti specialų nemokamą renginį, savo pavarde pritraukti kuo daugiau kraujo donorų ir taip galbūt išgelbėti kitų žmonių gyvybes", sakė jis.

Beje, Draculai jau yra tekę padėti Vokietijos Raudonajam kryžiui pritraukti daugiau kraujo donorų.

Jis nusprendė išvykti iš Vokietijos po to, kai jau 10-ąjį kartą buvo bandyta padegti jo pilį Schenkendorfe Brandenburge. Ant "Draculos pilies", kuri buvo tapusi pramogų vieta turistams, sienų buvo išpaišytos svastikos ir nacistiniai šūkiai.

Dracula, kurio tikrasis vardas Ottomaras Berbigas, dirbo antikinių daiktų pardavėju Berlyne, kai viena iš jo nuolatinių klienčių – Katharina Olympia Caradja, Rumunijos princesė, kraujo ryšiais susijusi su tikruoju grafu Dracula – pasisiūlė jį įsivaikinti. Tai dažnai pasitaikanti praktika karališkose šeimose, kuriose nėra vyriškos lyties titulo paveldėtojų.

Tačiau net ir po to, kai 9 dešimtmetyje Ottomaras Berbigas tapo Dracula, jam buvo labai sunku sudirti galą su galu.

"Aš išsigandęs. Aš nesijaučiu saugus net ir savo paties pilyje. Man buvo pasiūlyta persikelti į kelias kitas pilis Bavarijoje, tačiau aš negaliu ilgiau pasilikti čia", sakė jis.