Pokyčių motyvas itin pabrėžiamas
Tech Training
linijos modeliuose, kurie, atsižvelgiant į orą, veiklos pobūdį ar tiesiog nuotaiką, akimirksniu gali būti “transformuojami”.

Tech Training rūbai išsprendžia moterims kiekvieną rytą iškylančią problemą, kuomet yra sunku apsispręsti, kuo apsirengti, nes niekada negali būti tikra, kokie darbai ir kokia veikla laukia šiandien.

Tech Training rūbai puikiai dera su Air Max Sphere avalyne. Būtent ši avalynė labiausiai išsiskiria iš pavasarinių modelių: novatoriški austi batai yra ne tik aukštos kokybės sportiniai bateliai. Air Max Sphere dizainas kartu su puikia oro cirkuliacija užtikrina, kad šie batai yra tinkami avėti visą dieną, kad ir ką Jūs beveiktumėte.

Air Max Sphere bateliai yra papuošti yin-yang filosofijos simboliais. Ši Rytų filosofija tapo pagrindu kuriant Air Max Sphere. Modelio kūrėjai (Damon Clegg ir Robert Dolan) remiasi yin-yang idėjomis, nes, anot jų, kiekvienas šiandienos žmogus ieško pusiausvyros. Todėl kolekcijos modeliu siekta tobulai suderinti universalumą, patogumą, patikimumą ir savitą stilių.

Total Conditioning linijos, skirtos Nike pavasario kolekcijai, siūloma įvairovė atitinka moterų poreikius. Kuriant šiuos modelius buvo atsižvelgta, kad moterims reikalinga madinga ir nevaržanti apranga. Total Conditioning modeliai pagaminti iš lygaus, plono audinio.

Nike’s Spring Running linija sukurta bėgimui. Šie modeliai turi galimybes greitai “transformuoti” drabužį, atsižvelgiant į oro ar nuotaikos pokyčius.

Transformer Jacket modelio striukė išsiskiria ne tik savitu dizainu. Sukaitus ar staiga atšilus orui, bėgikas be didesnių pastangų gali nusiimti striukės rankoves.

Air Max Verona yra unikalūs bateliai, skirti daug judančioms moterims. Šie Stephanie Howard sukurti lengvi, elegantiški batai dirželio pagalba gali būti lengvai “transformuojami” į aukšto lygio bėgiojimo batelius.

Traction linijos modelius įtakojo sporto šakų bei gatvės stiliai. Kai kuriuose modeliuose jaučiamas ir militaristinio stiliaus poveikis. Kadangi Traction linija yra skirta moterims, siekta, kad ji būtų ne tik funkcionali sportuojant, bet ir itin moteriška.

Kuriant pavasarinę Nike kolekciją, didelis dėmesys buvo skiriamas naujausioms medžiagoms ir audiniams bei jų panaudojimui modeliuose. Nike Spring 02 aprangoje plačiai naudojami Dri-FIT audiniai, kurie, sugerdami drėgmę ir leisdami jai išgaruoti, neleidžia kauptis prakaitui. Atsižvelgta ir į specifinius poreikius: modelio Multi Statemant Tight nugaroje, žmogaus pusiausvyros centre, yra kišenė, o 360 laipsnių šviesos atspindėjimas užtikrina tai, kad bėgikas su šiuo drabužiu bus aiškiai pastebimas ir tamsoje. Air Max Verona bėgimo bateliuose yra kortelė, skirta užrašyti savo pavardę ir kontaktinį telefono numerį.

Nike Spring 02 kolekcijos dizaineriai: Sarah Howatson, Kristina Szasz, Stephanie Howard, Myriam Mense, Damon Clegg, Robert Dolan.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją