Tačiau tiesa ir tai, kad manekenės ir kitos garsenybės yra paprasčiausiai žmonės. Žinoma, jos atrodo puikiai, tačiau tikėsite tuo ar ne – jos turi tokių pačių problemų kaip ir bet kuri iš mūsų, rašoma ivillage.com. Taip, jos netgi turi viršsvorio problemas. Skirtumas tik tas, kad puiki jų išvaizda lemia jų sėkmę. Taigi jos visokiausiais būdais stengiasi būti lieknos ir tokios išlikti kuo ilgiau.

Šaltas vanduo

Jūs tikriausiai girdėjote, kad manekenės geria daug vandens. Žinoma, tai tikriausia tiesa, tiksliau tariant – tik pusė tiesos. Norėdamos gauti didžiausią vandens teikiamą naudą, manekenės geria labai šaltą vandenį. Išgėrus tokio vandens, kūnui reikia sunaudoti daugiau negu 40 kalorijų, kad sušildytų jį iki kūno temperatūros, kad galėtų jį įsisavinti. Tai reiškia, kad teorija apie neigiamas kalorijas yra teisinga. Suprantama, jūsų organizmas sunaudoja daugiau kalorijų, negu jų gauna geriant vndenį.

Nefiltruotas obuolių sidro actas

Koks įvairiapusiškas produktas! Tai puiki kraujo valymo priemonė. Įpilkite valgomąjį šaukštą acto ir sumaišę su puodeliu karšto vandens išgerkite. Taip pat obuolių actas vartojamas veido odos valymui ir plaukams nuo riebalavimosi.

Žarnyno valymas

Grožį kurti reikia pradėti ,,iš vidaus“. Žymiausios aktorės ir kitos žinomos gražuolės naudodavo tai kaip neįprastą grožio ir sveikatos palaikymo režimą. Legendinė aktorė Mae West kasdien darydavosi klizmas. Jos oda buvo švelni kaip kūdikio net iki jos mirties. Tokie valymai nėra labai populiarūs. Norėdami atlikti žarnyno valymą, priemonių galite įsigyti vaistinėse.

Jūrų dumbliai

Manekenės vartoja jūrų dumblių tabletes medžiagų apykaitos greitinimui.

Kiaulpienių arbata

Ši arbata naudojama kaip diuretikas (šlapimo varymui). Išgėrusios tokios arbatos, pasilikite namuose, nes ji labai greitai suveikia.

Želė saldainiukai

Tokie saldainiukai labai greitai suteikia energijos ir yra mažai kaloringi, nes turi nedaug riebalų. Dauguma šių mažų užkandėlių turi tik 5-6 kalorijas. Palyginimui – gumos gabalėlis turi 20 kalorijų. Taigi tai puikus būdas užkąsti. Modeliai visada nešiojasi tokių skanėstų savo rankinėse.

Cindy Crawford stengiasi priaugti svorio sėdmenų srityje. Tai yra viena iš priežasčių, kodėl ji vengia pieno produktų. Ji išliko savo srities viršūnėje, nes labai rūpinasi savo kūnu, nuo kurio tiesiogiai priklauso jos sėkmė.

Niki Taylor priaugo apie 30 kg nėštumo metu. Jos nešiojami rūbai nuo 6 dydžio padidėjo iki 20. Savo pasiryžimu, atkaklumu ir disciplina ji numetė visą viršsvorį ir vėl atgavo buvusias formas jau po 3 mėn. Niki dažnai bėgioja ir valgo daržovių patiekalus be padažų ir užpilų.

Claudia Schifer - tai dar viena manekenė, kuri valgo lengvus pietus (salotas ir garuose paruoštas daržoves). Iki pietų ji nevalgo nieko, išskyrus vaisius. Dažniausiai ji užkandžiauja smaližiaudama pomidorų sultimis, vynuogėmis ir žolių arbata. Dauguma manekenių kūno formoms palaikyti atlieka sunkius pratimus, na, o Claudia išlaiko puikią figūrą laikydamasi griežtos dietos.

Aktorė Minnie Driver sugebėjo atsikratyti 14 kg tiesiog bjaurėdamasi savo viršsvoriu. Tai tapo viena sėkmingiausių istorijų Holivude.

Ashley Judd savo tobulų formų figūrą išlaiko laikydamasi griežtos daržovių dietos ir nevartodama pieno produktų. Savo dieną ji pradeda išgerdama puodelį karšto vandens su citrina, geria arbatas ir ir valgo sojų dribsnius. Ši pietų gražuolė augo valgydama keptus viščiukus ir pyragėlius, todėl ir dabar ji mėgsta gaminti namuose ir vaišinti svečius.

Gracingoji Dolly Parton valgo viską, kai yra išalkusi, bet labai mažomis porcijomis. Ji mielai pasimėgauja savo mėgstamiausiais skanumynais – Velveeta sūriu - bet tik keletu gabalėlių.

Filmo "Draugai“ žvaigždė Jennifer Aniston anksčiau svėrė 14 kg daugiau. Ši gražuolė nustojo valgiusi sumuštinius su majonezu, atsisakė kepto maisto ir džiaugiasi neriebaus maisto privalumais.

Suzanne Somers svorio problemos netgi sutrukdė gauti vaidmenis. Jai nepavyko suderinti maisto savo kasdienėje mityboje. Iš savo valgiaraščio ji "išbraukė“ kai kuriuos produktus. Na, o valgydama ,,naujoviškus“ produktus ji atsikratė 10 kg. Ji nevalgo bulvių, baltų miltų, cukraus, kofeino ir nevartoja alkoholio.

Aktorė Melanie Griffith yra labai užsiėmusi mama ir ne visada suranda laiko nuvykti į sveikatingumo klubą. Savo puikią figūrą ji išlaiko važinėdama dviračiu, plaukiodama, eidama pasivaiščioti ir bėgiodama. Ji laikosi mitybos taisyklių, geria negazuotą vandenį ir sultis dienos metu. Melanie savo dietą papildo vitaminais ir mineralais. Juos kaitalioja pagal organizmo reikmes.

O kas gi nesižavi Julia Roberts ir jos puikiu kūnu? Tačiau ji prisiekinėja, kad dėl to nedaro nieko ,,specialaus“, kad palaikytų puikios formos figūrą. Filmavimų metu ji išgeria net 8 stiklines vandens.

Geismų troškimas yra "Draugų“ serialo žvaigždės Courtney Cox paslaptis. Ji labai mėgsta kramsnoti saldainius. Savo smaližiavimą ji kompensuoja lengva vakariene. Bėgimas ir jogos pratimai taip pat yra ,,privalomi“ dalykai jos gyvenime.

Tikrai labai sunku patikėti, kad gražioji komedijų aktorė Lisa Kudrow valgo viską, ką tik nori ir išlieka puikios formos. Jos paslaptis – įsiklausyti į savo kūną ir rasti aukso vidurį tarp troškimų, fizinio alkio ir kūniško pasitenkinimo. Lisa tvirtina, kad jos vidinis balsas pasako, kada jau valgyti pakaks. Tačiau nėra tokio maisto, kurio ji nenorėtų ar negalėtų valgyti. Ji tik riboja savo mėgstamiausių saldainių valgymą.

Sveikas gyvenimo būdas yra skiriamasis JAV manekenės Christie Brinkley‘s ženklas. Ši vegetarė valgo žuvį, na, o netinkamo maisto tiesiog nelaiko namuose. Ji pasmaguriauja saldžiais bulvių traškučiais. Jeigu jai reikia greitai atsikratyti kelių kilogramų, ji lieknėja valgydama vaisius ir gerdama vaisių sultis, sumaišytas su vitaminais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją