Ramunė Strazdaitė ir „Baltos kandys“ pristatė kolekciją „Skrido oro lėktuvėlis“. Dovilė Gudačiauskaitė – „Gud4u“, Sonata Bylaitė ir Vitalis Čepkauskas – „Du“, Giedrius Šapkauskas – „Smėlio laikrodis“, Kristina Kruopienytė – „Nuodėmės“, Jolanta Rimkutė ir Ieva Ševiakovaitė – „Budėk“, Jurgita Januškevičiūtė – Žiugždienė – „Ta“, Avshalom Gur – pristatė 2006 metų pavasario - vasaros kolekciją.

„Mados infekcijos“ prodiuserė Renata Mikailionytė sakė, kad šiais metais renginys skyrėsi nuo anksčiau organizuotų, nes dizaineriai parodė itin „stiprias“ drabužių kolekcijas.

Anot R.Mikailionytės, dizaineris iš Didžiosios Britanijos Avshalom Gur labai palankiai įvertino šį mados renginį. „Dizaineriui patiko tiek pristatyti darbai, tiek renginio organizacija. Nes jis žino, kiek reikia įdėti pastangų, kad viskas vyktų sklandžiai“, - pasakojo prodiuserė.

Jau pirmąją „Mados infekcijos“ dieną ŠMC apsilankė labai daug žmonių.

Tarp renginio žiūrovų buvo galima pamatyti ne tik verslininkus bei menininkus, bet ir žymių Lietuvos dizainerius. „Mados infekcijoje“ kolekcijų pristatymus stebėjo Vida Simonavičiūtė ir Aleksandras Pogrebnojus, Juozas Statkevičius, Jolanta Talaikytė, Daiva Urbonavičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją