Apie tai birželio pradžioje vykusioje inovacijų ir technologijų konferencijoje LOGIN kalbėjo „Persona Cognita“ partnerė ir strategė Viktorija Lukoševičiūtė, pristatydama savo pranešimą „Kaip laimėti varžybas dėl talentų dėmesio“. Jos teigimu, tokių tyrimų rezultatai rodo, jog mums tapo svarbesnis darbo bei laisvalaikio balansas ir esame motyvuoti dirbti, kuomet jaučiame kuriantys vertę.

Laikas pergalvoti unikalų darbo vertės pasiūlymą

„Darbo sutarties laikas, kuomet darbuotojui už jo atliktą darbą atlyginama tik monetarine išraiška, baigėsi. Dabar darbuotojai tikisi žmogiško darbo vertės pasiūlymo. Jie nori, kad darbdaviai pripažintų jų kuriamą vertę ir savo ruožtu sukurtų vertę žmogiškame lygmenyje“, – sakė pranešėja ir pridūrė, kad darbdaviams jau laikas pergalvoti savo unikalų darbo vertės pasiūlymą.

Ekspertės siūlymas darbdaviams –

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją