Šio teksto autorius yra Vadimas Malkinas – britų ir rusų verslo konsultantas, kompanijos „Transitional Markets Consultancy“ (Londone) generalinis direktorius, turintis ekonomikos magistro laipsnį, socialinių mokslų daktaras, buvęs laikraščio „Moskovskije novosti“ vyriausiojo redaktoriaus pavaduotojas, Efektyvios politikos fondo informacijos skyriaus direktorius, konsultantas politikos klausimais. Jis bendradarbiavo su leidiniais „Gazeta.ru“, „Republic“, „The New Times“ ir kt.

O lyderių rinkimo erdvė, jiems prieinamų įsakymų „meniu“, net esant išskirtinai koncentruotai valdžiai rankose tų, kurie duoda tuos įsakymus, ribota. Ją apibrėžia objektyvūs procesai (ekonominiai, politiniai, socialiniai, kariniai ir techniniai ir t. t.) ir institutų inercija. Tam tikra prasme tas sprendimų priėmimo „siūlomų aplinkybių laukas“ – svarbesnis nei patys sprendimai.

Neapibrėžtumų „voratinklis“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją