Liūdnai pagarsėjusi sanatorija

Dabar vis dėlto ne Baltieji rūmai, o „Waverly Hills“ sanatorija yra kone populiariausia Amerikoje. Pastatas yra viena lankomiausių ir paslaptingiausių įspūdžių ieškotojų bei piligrimystės vietų, kuri laikoma vaiduoklių buveine. Tie, kurie tiki vaiduokliais, pasakoja, kad čia galima girdėti keistus garsus tuščiose patalpose, ne vienas esą matė judančius daiktus, kuriuos prieš daugelį metų paliko ligoniai ar lankytojai. Daugelis kalbėjo ir apie tai, kad šviesa užsidega savaime, durys užsitrenkia net visiškai nesant skersvėjo. Koridoriuose tarsi iš niekur išdygsta mažas berniukas, žaidžiantis su kamuoliu, o iš virtuvės netikėtai ima sklisti šviežios duonos ir karšto maisto kvapai.

2002 metais šia apleista sanatorija ypač susidomėjo su paranormaliais reiškiniais kovojančios Amerikos draugijos „Ghost“ („Vaiduoklis“) nariai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)