Viena procedūra nepadės

„SV plastinės chirurgijos centro” specialistė, „Žemiška moteris” prekinio ženklo kūrėja Laura Labunskaitė–Vikšraitė pasakojo, kad šiandien neinvazinių būdų, kaip iš organizmo pašalinti riebalus yra begalė, svarbu pasidomėti ir išsirinkti sau tinkamiausią. Dažniausiai perteklinis riebalinis audinys šalinamas nuo pasmakrės, kelių, žastų, pilvo, šlaunų šoninių gumburų. „Visos aparatinės ir lazerinės procedūros, skirtos riebalų tirpdymui gana efektyvios. Tačiau jos efektyvios tik tada, kai naudojamos kaip reguliari, kompleksinė kūno formų priežiūros procedūra šalia kitų procedūrų, derinant su gyvenimo būdu, mityba. Labai svarbu klientui išlaikyti kritinį mąstymą, pasidomėti specialisto kompetencija bei įsitikinti priemonių ar įrangos gamintojo patikimumu. Čia sutiksite daug pavadinimų – kavitacija, kriolipolizė, riebalinių ląstelių naikinimas šalčiu, lipolitikų injekcijos, riebalų skaidymas lazeriu arba ultragarsu, radijo dažniu ir t.t. Išbandykite ir atsirinkite, kas jums tinka geriausiai. Bet nesitikėkite, kad po vienos procedūros turėsite metų rezultatą. Taip pat reikia įsivertinti, ar pavyks laikytis nurodymų, koreguoti savo gyvenimo būdą: daugiau judėti, gerti pakankamai vandens, atsisakyti alkoholio ir t.t.“, – sakė pašnekovė.

Anot jos, pagrindinis tokių procedūrų trūkumas yra tas, kad riebalų tirpdymas pas specialistą kabinete neišspręs antsvorio ar riebalų sankaupų problemų. „Gulint ant sofos, efektas, greičiausiai, bus nulinis. Neinvazinės procedūros yra daugiau dailinančios kūno formas, drenuojančios bei odos būklę gerinančios. Tik kompleksinės priemonės – aktyvus gyvenimo būdas, subalansuota mityba, alkoholio atsisakymas ir riebalų tirpdymo procedūros – duos norimą rezultatą ir gražų, lygų, moterišką kūno kontūrą“, – iliuzijas apie greitą sulieknėjimą išsklaidė specialistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją